Bydlení čtenářů

Nemáte nervy na řemeslníky? Zkuste rekonstrukci bytu na klíč

Sníte o někom, kdo splní vaše představy?

Pracovně vytížený člověk nemá čas hledat řemeslníky a denně je hlídat, aby dodrželi požadovanou kvalitu prací a stihli domluvený termín. Nejspíše máte negativní zkušenosti s lidmi, kteří sice umí svoje dovednosti vychválit do nebes, ale skutek utek. Proto asi sníte o někom, s kým zkonzultujete vaše požadavky, podepíšete smlouvu a předáte mu klíče od bytu. On se pak postará o to, aby vaše představy o rekonstruovaném bydlení byly beze zbytku naplněny. 

 

Na stavební úřad nemá nikdo nervy

Nemusíte hledat dlouho, levné rekonstrukce bytů jsou realitou, nikoli pohádkou. Vyžaduje vaše rekonstrukce stavební projektovou dokumentaci a vy nemáte s ničím podobným zkušenosti? Nevadí. Připravení stavební projektové dokumentace není problém. Stejně tak ohlášení prací stavebnímu úřadu nebo přímo získání stavebního povolení. Protože ruku na srdce: Kdo má čas a nervy trávit dlouhé hodiny na stavebním úřadě? Nikdo.

 

Designér zhmotní vaše představy

Spousta lidí si také neví rady s tím, jak svůj byt uspořádat. Nestyďte se, to je běžné. Mnohdy prospěje pohled zvenčí. Služby bytového designéra pomohou zhmotnit vaše představy. Můžete si dokonce v 3D projekci prohlédnout, jak bude vypadat výsledek. Poté vznikne cenová nabídka a návrh financování. Budete-li spokojeni, následuje podpis smlouvy o dílo. Nechybí v ní rozpočet i harmonogramy jednotlivých prací. Během celé rekonstrukce dostáváte informace z první ruky o tom, co se ve vašem bytě děje. Výsledek potom splní vaše očekávání.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *