Bydlení čtenářů

Od ledna budou k pronájmu prémiové byty v Praze

 

Letná slibuje kompletní občanskou vybavenost

Letná se nachází severně od centra Prahy. Sice to není samostatná pražská čtvrť, ale kopec v Holešovicích, z něhož se otevírá nádherný výhled na celou metropoli, nicméně platí za jednu z nejatraktivnějších pražských lokalit k bydlení. Pronájem bytu na Letné hledají rodiny s dětmi, studenti, páry různých věkových kategorií, zkrátka a dobře všichni, kteří chtějí žít v místě, kde mají vše na dosah. Předností nemovitosti je perfektní umístění, díky němuž se do historického centra dostanete za dvacet minut pěšky. Avšak na Letné se nachází prakticky všechno potřebné – od obchodů s potravinami a drogerií, přes lékárnu a poštu, až po restaurace a školy.

Chloubou oblasti je park Stromovka, ve kterém budete trávit spoustu času nejen v létě, jelikož nabízí spoustu možností pro sportovní aktivity i odpočinek.

Pronájem s vybavením na klíč

Všechny byty jsou přizpůsobeny moderním trendům, tudíž se pyšní novými podlahami, útulnou kuchyní a špaletovými okny. Využít můžete i pronájem s vybavením bytu na klíč, kdy platíte nájemné plus fixní částku za vybavení. Výhodou pak je, že se nastěhujete jen se svými osobními věcmi bez stresu a starostí se stěhováním.

Jestliže vás nabídka bytů v Ovenecké nadchnula, stačí se podívat na kompletní nabídku bytů a vybrat si ten, v němž se budete cítit jako doma. K nastěhování pak budou byty připraveny od ledna 2018.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *