Dekorace

Květiny, které vydrží roky bez vody

Květiny z papíru vám vydrží

Vše co potřebujete na výrobu těchto nádherných květin je trocha zelené čtvrtky, nůžky, lepidlo a šikovné ruce na skládání. Jak na výrobu papírových kaktusů se můžete podívat v následujícím videu:

papírové květiny

Bezpečnost pro děti

Překrásné barevné kaktusy se budou nádherně vyjímat v dětských pokojících. Už nemusíte mít strach, že by si dítko zarazilo trn do prstíku. Tyto kaktusy jsou velmi bezpečné a originální. Vybrat si můžete z široké škály barev. Nechte promluvit svoji fantazii.

 

papírové květiny

Metalické barvy jsou moderní

Letošním hitem jsou metalické barvy, tak proč nemít doma metalické rostliny? V nádherných černobílých květináčcích budou okrasou vašeho interiéru.

 

papírové květiny

Chcete větší?

Není problém si také vytvořit o něco větší papírové květiny jako jsou třeba dracény, fíkusy nebo palmy. Podívejte se na video postupu výroby papírové bonsaje.

papírové květiny

Vždy překrásná

Milujete bohaté popínavé nebo převislé květiny? Nedaří se jim však v podmínkách vašeho domova? Papírové květiny nepotřebují sluníčko, vodu ani péči. Jednoduše je vyrobíte a umístíte na jejich místo. Vždy budou překrásné, nádherně zelené a bohaté.

 

papírové květiny

Jako skutečné

Pokud si dáte skutečně záležet mohou papírové rostlinky vypadat jako ty skutečné. Dnes seženete v papírnictví mnoho barevných tónů zelené barvy. Najděte ten pravý, dolaďte jej podle skutečné rostlinky a zasaďte do nového květináče. A další výhoda. Tyto rostlinky nepotřebují ani hlínu, takže ušetříte za další pytle nové zeminy.

 

papírové květiny

 

Zdroj fotografií: brit.co

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *