Dekorace

Vánoční trendy 2017, aneb návrat k matce přírodě

Ledová královna

Hitem letošního roku je bílá barva. Je to krásná neutrální barva, která nám v tomto počasí připomíná sníh, který ovšem není úplně všude a v takovém množství, v jakém si ho pamatujeme z dětství.  

 

Ozdobte svůj vánoční stromeček bílými ozdobami. Přidat můžete také další jako jsou jemné odstíny pistáciové nebo mátové.

 

vánoční strome, trendy

Dobrou volbou je také fialová  

Nejste zrovna milovníci bílé barvy? Nevadí. Tuhle sezónu ovládla také fialová, a to ve všech odstínech. Krásná barva plná tajemství, magie a melancholie. Číší z ní skromnost, pokání i láska k lidem. Zaplňte touhle barvou své domovy.  

 

vánoční strome, trendy

Stromeček jedině živý

Zapomeňte letos na umělé stromečky. Tou správnou volbou jsou živé borovice, smrky či jedle. Takové krásné stromečky ozdobené trendy barvičkami rozzáří i ty nejnudnější pokoje. Děti z nich budou mít velkou radost, a i vy si vzpomenete na své dětství.

 

vánoční strome, trendy

Zpátky k matce přírodě

Nechcete jít s dobou a raději dáváte přednost přírodním materiálům? Máme pro vás poslední hit letošních Vánoc. Přírodní dekorace! Ať už šišky, ozdoby ze slámy, mechu či sušené plody. Takové překrásné dekorace vás nebudou stát žádné investice a vykouzlí ten nekrásnější stromeček nebo věnec na dveře.  

vánoční strome, trendy

A jak zabalit vánoční dárky si můžete přečíst zde: “Jak zabalit vánoční dárky – 12 překrásných tipů

 

Zdroj fotografií: lovegrowswild.com, i.pinimg.com, apartmenttherapy.com, homeyohmy.com, pixabay.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *