Bazény, sauny, vířivky

Předsezónní slevy na bazény a příslušenství až -50 %

Nafukovací bazény

Již několik let dodáváme na trh nejrůznější typy a rozměry bazénů, od dětských brouzdališť s veselým potiskem mořského světa až po nejkomfortnější rodinný bazén s nadstandardní výbavou. Nejčastěji jsou využívané známé samonosné rodinné nafukovací bazény s průměrem od 244 cm až do 544 cm a výškou od 66 cm do 122 cm. Tyto bazény jsou velice oblíbené pro svou cenovou dostupnost, jednoduchou a rychlou montáž a potřebují jen malý prostor na uskladnění po ukončení bazénové sezony. Nabízíme je v kruhovém nebo oválném provedení. Součástí výbavy bazénů jsou krycí a podkladové plachty, filtrace, schůdky různých výšek dle bazénu, nožní pumpy nebo elektrické kompresory. Každý zákazník má možnost vybrat si výbavu bazénu podle svého přání a finančních možností. Více zde

Bazény s konstrukcí

Horkou novinkou, kterou jsme poprvé představili loňskou bazénovou sezonu, jsou nadzemní bazény s pevnou konstrukcí. Jedná se o rodinné bazény vyrobené z trojvrstvého PVC, které mají pevné dno a kovovou nosníkovou konstrukci. Celou montáž lze provést velice snadno a bez použití nářadí. Stačí pouze sestavit konstrukci a napustit vodou. Díky pružné konstrukci je bazén vhodný pro rodiny s dětmi. Můžete jej navštívit i se svými zvířecími miláčky, aniž byste museli mít strach, že svými ostrými drápky poškodí bazén, jako se dříve stávalo u bazénů s nafukovacím prstencem. Bazény s pevnou konstrukcí je možno zakoupit v kruhovém nebo obdélníkovém provedení a tím co nejefektivněji využít prostor. Samozřejmě i k tomuto typu bazénů dodáváme širokou škálu bazénového příslušenství.
Více zde

Vířivé bazény

Nejluxusnějším provedením bazénů jsou bezesporu vířivé bazény. Již nemusíte za požitkem vodní masáže cestovat do vzdálených lázeňských středisek. Jednoduše si vytvoříte své malé lázně doma. Aby si i tento typ bazénu mohl pořídit opravdu každý, nabízíme jej v několika cenových relacích. Od cenově nejdostupnějšího relaxačního bazénu s funkcí whirpool, přes vířivý bazén s filtrací až po opravdovou perlu mezi vířivými bazény – vířivý bazén s vyhříváním. Hlavní ovládací jednotka zajišťuje všechny provozní funkce vířivého bazénu a to výkonnou kartušovou filtraci, průtokový digitálně nastavitelný ohřev až do 40°C, vzduchový kompresor pro nafouknutí a následné zásobování masážních vzduchových trysek. Všechny typy vířivých bazénů jsou zkonstruovány pro celoroční využití.
Více zde

Písková bazénová filtrace

Ke všem typům námi prodávaných bazénů lze připojit pískovou filtraci. Naše firma nabízí v současné době výběr ze tří pískových filtrací. Pískovou filtraci lehce vyberete dle objemu vody v bazéně od nejnižšího průtoku vody 3028 l/ hod u filtrace STANDARD, přes model MAXI s průtokem 4500 l/ hod až k pískové filtraci PROFI s průtokem 5678 l/ hod, která se hodí zejména pro oválné bazény a velké bazény s konstrukcí. Křemičitý písek uvnitř filtrace klade protékající vodě z bazénu odpor a zachycuje v sobě nečistoty. Vyčištěná voda se pak opět vrací zpět do bazénu. Výměna pískové náplně je jednoduchá a cenově nenáročná. Pro zvýšení efektu čištění můžete na filtraci připojit UV sterilizátor, chlorinátor nebo ozonátor. Používáním těchto výrobků dosáhnete křišťálově čisté vody a nebudete se bát alergií.
Více zde

Solární ohřev bazénu

Dalším výrobkem, který pomůže zvýšit standard vaší relaxace u bazénu, je solární ohřev.
Do chodu jej uvedete připojením pomocí hadic na kterýkoliv typ filtrace a zavodněním. Voda pozvolna protéká tmavými pláty solárního ohřevu,vstřebává energii ze slunce a vrací se zpátky do bazénu prohřátá až o 5°C. Protože je ohřev vyroben z termoplastického elestomeru nezarůstá vodním kamenem, nepodléhá korozi a je ekologický. Snadno kopíruje terén, na kterém je položen, takže nemusíte řešit rámy pro zasazení solárního kolektoru. Vzhled solárního ohřevu byl navržen tak, aby mohlo docházet k ohřívání vody pomocí co největší plochy. Pláty jsou oboustranné, což zvyšuje jejich odolnost. Základní modul má rozměr
3m² – šířka 1m a délka 3m a můžete jej kdykoliv rozšířit o další samostatný plát s rozměrem
1m² – šířka 0,33m a délka 3m.
Více zde

Bazénový pH tester

Pro zákazníky, kteří se nechtějí vzdát čištění vody klasickým způsobem tedy pomocí bazénové chemie, přivádíme na trh PH tester. Je to malý pomocník, který šetří vaše náklady. PH tester slouží k orientačnímu měření pH a množství chlóru v bazénové vodě v rozsahu pH 5,5 – 9,00 ppm (chlór 0,2-3,0 ppm). Tímto způsobem zajistíte správné dávkování bazénové chemie. Zbytečně vysoké dávkování se může negativně odrazit na stavu vaší pokožky.
PH tester funguje na 1 baterii typu AA. Jeho používání není složité, ale přesto je třeba udržovat jej mimo dosah dětí. Je určen pro použití dospělými osobami a pouze pro měření PH vody v bazénu a žádné jiné tekutiny.
Více zde

Bazénové vysavače

Aby bylo možno prodloužit životnost bazénu na co nejdelší dobu, je třeba se o něj řádně starat. Pro kvalitní údržbu bazénu u nás můžete zakoupit dva typy bazénových vysavačů, které slouží k odstranění hrubých nečistot na stěnách a dně bazénu. Jedná se o bazénový vysavač – sada PRAKTIK a bazénový vysavač – sada DELUXE. Pro menší bazény a jednodušší údržbu doporučujeme sadu PRAKTIK, která obsahuje vysavač na stěny a podlahu bazénu a skimmer neboli sběrač, který lze připojit na zahradní hadici. Pro náročnější zákazníky nabízíme obsažnější sadu DELUXE, která obsahuje povrchový skimmer na listy, který výrazně usnadňuje čištění bazénu, dále bazénový vysavač na stěny a podlahu bazénu, skimmer na manuální odstranění plovoucích nečistot a velice šikovnou nastavitelnou násadu, kterou lze prodloužit až na 279 cm.
Více zde

Jak je vidět z naší pestré palety snadno u nás vyberete variantu bazénu, která bude vyhovovat právě vám. Zvláště v současné době, kdy můžete využít předsezoního prodeje akce FIRST MOMENT a nakoupit veškeré bazénové zboží až s 50% slevou. Připravte se na krásné léto už teď. V klidu, s předstihem a cenově výhodněji!

Kompletní nabídka na webu: www.tvproducts.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *