Bílé zboží

Baumatic představuje nový katalog

Přední výrobce elektrospotřebičů, společnost Baumatic, právě vydala nový katalog, ve kterém si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Kromě tradičních produktů, které se těší velké oblibě už několik let, přináší Baumatic i několik novinek.

Například nejnovější produktová řada Pythagora zaznamenala obrovský úspěch už krátce po svém uvedení. Minimalistické prvky, masivní doplňky z nerezové oceli a samozřejmě vynikající technické vlastnosti okouzlí každého uživatele.

Hlavním výrobkem této řady a ozdobou kuchyně je multifunkční trouba s joystickovým ovládáním POM9651SS, která zvládá až dvanáct funkcí. Velkou výhodou je speciální povrch uvnitř trouby, který usnadňuje čistění, a joystick, který se stará o jednoduché ovládání. Trouba má 20 přednastavených a 16 volitelných receptů. Energeticky patří samozřejmě do třídy A.

Hitem poslední doby jsou indukční sklokeramické varné desky, které ohřívají samotný hrnec nebo pánev, nikoli celou zónu, která vyvíjí teplo. Baumatic nezůstal pozadu a klasické vlastnosti běžných indukčních desek v řadě Pythagora povýšil na druhou pomocí funkce Booster, díky které nemusíte varné zóny předehřívat, protože varná deska průběžně zvyšuje výkon, a teplota tak stoupá mnohem rychleji. Objemný hrnec vody se vám začne vařit během chvilky.

Indukční sklokeramická deska Pythagora PI645 má kromě toho 4 ukazatele zbytkového tepla, 2 nezávislé generátory indukce, bezpečnostní zámek a časovač.

Jedinečnou řadu plnou pravých úhlů a high tech vlastností doplňuje ostrůvkový odsavač par PTI9735SS. Poměrně velká šířka (90 cm) a vysoká účinnost o výkonu 750 m3/ hod mu dovoluje se stát nezbytnou součástí i rozlehlých kuchyní. Efektní elektronické tlačítkové ovládání, 4 halogenová světla a 3 volitelné rychlosti jsou už jenom třešinkami na dortu.

Kompletní katalog Baumatic pro rok 2009 si můžete ve formátu pdf stáhnout na adrese www.baumatic.cz/ke-stazeni

Britská společnost Baumatic patří mezi nejznámější firmy s kuchyňskými spotřebiči na světovému trhu. Společnost byla založena v roce 1992 a již dlouho se těší mezinárodnímu uznání konečných spotřebitelů i developerů z celého světa. Výrobky Baumatic je možné zakoupit ve více než 46 zemích světa a to v Evropě, Austrálii, Novém Zélandu, Africe, Asii a na Blízkém východě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *