Bílé zboží

Kde nejlevněji nakoupit domácí spotřebiče?

Dosluhující sporák, rozbitá lednice, stará mikrovlnná trouba? Nebo rekonstrukce celé kuchyně, či stěhování do nového bytu a s tím spojené kompletní zařizování a vybavení spotřebiči? Mimochodem i nefunkční vysavač dokáže připravit perné chvilky…

Ať už jste v jakékoliv podobné situaci a máte představu jaký výrobek koupit, bude vás poté zajímat především CENA. Jistě mnozí z vás již mají zkušenosti s nákupem přes internet a ví, že ceny v internetových obchodech patří dlouhodobě k těm nejnižším. Zvykli jsme si zde nakupovat mp3 přehrávače či fotoaparáty, proč tedy nevyužít této cesty i ke koupi trouby, lednice, či kávovaru? Pokud se již rozhodneme ke koupi přes internet, stále se nabízí jedna otázka a to: KDE?

Internetových obchodů jsou v České republice stovky až jednotky tisíc (pokud počítame i ty nejmenší) a nemusíme asi zdůrazňovat, že i v nich se ceny mohou výrazně lišit. Abyste se v moři těchto nabídek zorientovali, připravili jsme pro Vás projekt Monitor.cz. Monitor.cz je jeden z předních českých „srovnávačů cen“, který se zabývá srovnáváním cen v eshopech. Vyhledáte si tak produkt, který vás zajímá, a porovnáte kde ho lze nakoupit nejlevněji. Zároveň si prohlédnete i hodnocení eshopů, jelikož cena není samozřejmě jediným ukazatelem kvality nákupu.

Na Monitor.cz můžete sledovat i graf vývoje cen produktů v čase, nechat se upozornit pokud cena spadne pod Vámi nastavenou mez, či si zvolit eshop v katalogu eshopů. Důležité je však zejména to, abyste nakoupili skutečně výhodně – k tomu vám portál Monitor.cz pomůže velkou měrou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *