Bílé zboží

Myčky do každé kuchyně

Úzké myčky nádobí jsou nabízeny v šírce 45 cm, oproti bežnějšímu rozměru 60 cm. Jejich obliba roste u majitelů menších bytů, kteří díky myčce nechtějí přijít o místo ve skříňkách, ale zároveň si nepřejí ztrácet čas mytím nádobí v ruce. Nespornou výhodou použití myček je jejich ekonomický provoz. Studie uvádějí, že úspora vody oproti mytí v ruce je až pětinásobná, elektrické energie spotřebují asi polovinu, o času ani nemluvě. Doporučené maloobchodní ceny myček nádobí se přitom pohybují okolo 12 000 Kč. Záleží samozřejmě na kvalitě jakou požadujete, mezi nejkvalitnější patří například myčky Bosch.

Úzké myčky bývaly kritizovány za menší kapacitu, ale dnešní spotřebiče jsou vyráběny tak, aby pojmuly až deset souprav nádobí. Není tak důvod bát se, že by se do myčky nevešlo běžně používané nádobí či hrnce.

Vestavné i volně stojící myčky jsou vybaveny řadou inteligentních funkcí jako například přehledným LCD displejem, bezpečnostním systémem Aquastop zabraňujícím úniku vody z přívodní hadice či funkcí Multitablet umožňující nastavení použitého čistícího prostředku, což zaručí jeho dokonalé působení.

Vestavné myčky se liší v provedení panelu. V nabídce je plně integrovaný spotřebič, který je ovládám zevnitř. Dále se nabízejí spotřebiče, které mají vnější panel, a majitel je může ovládat zvenku.

Zdroj a foto: Whirlpool

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *