Bílé zboží

Šikovní pomocníci v kuchyni

Právě tyto spotřebiče se spolu s bateriovým vysavačem staly vítězi ankety Spotřebič roku, ve které odborní novináři vybírali nejvýraznější inovace spotřebičů značek společnosti Electrolux.

Infinite indukční varná deska nemá tradiční přesně vymezené kruhové varné zóny. Umožňuje tedy na kteroukoli ze čtyř zón nebo klidně přes více z nich umístit libovolnou pánev o průměru 125 až 210 mm. Pouhým zakrytím kříže na kterékoli zóně se pod dnem pánve udržuje rovnoměrná teplota. Indukční vaření snižuje tepelné ztráty a tedy i spotřebu energie, což se příjemně projeví v nákladech.

Receptovou troubu s horkou párou jistě ocení ti, kteří se snaží pro svou rodinu vařit zdravě. Díky ni můžete připravovat pokrmy při nízké teplotě a ve vysoké vlhkosti. Trouba sama sleduje dobu pečení podle Vámi nastaveného programu.

Po výběru požadovaného receptu trouba automaticky vyhodnotí, jaký čas a teplota v závislosti na váze a fázi přípravy přinesou nejlepší výsledky. Při použití automatické služby se v průběhu pečení upravuje nastavení teploty. Na to, že je napečeno, trouba upozorní krátkým zvukovým signálem.
Protože je trouba lépe izolovaná, vyznačuje se nižší energetickou spotřebou.

Foto: Koryna, Electrolux

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *