Bílé zboží

Spotřebiče, které musíte mít, i když na ně zrovna nemáte

Nakupovat na splátky je normální

Většina kamenných i internetových obchodů s kuchyňskými spotřebiči dnes již nákupy na splátky běžně nabízí, takže při výběru nebudete nijak zvlášť omezeni. Samozřejmě je třeba obecně počítat s tím, že díky úrokům vás vybrané zboží vyjde celkově dráž než při zaplacení celé částky naráz. Ani to ale neplatí vždycky, setkat se lze i s nabídkami splátek s nulovým navýšením.

 

Šikovné kreditní karty

Něco podobného nabízejí i některé úvěrové kreditní karty, kde jste při splacení vypůjčené sumy v uvedeném termínu rovněž osvobozeni od úroků. Tyto karty se v poslední době stávají stále oblíbenější alternativou klasického nákupu na splátky zejména kvůli větší flexibilitě použití, ale také třeba díky nejrůznějším bonusům a dalším výhodám, které jsou s nimi spojené. 

 

Hlavně multifunkčně

Ale na co si vlastně takovou půjčku vzít? Těch možností je nepřeberné množství. Výrobci se předhánějí ve vymýšlení pořád efektivnějších, rychlejších, ale také třeba ekologičtějších řešení. Základní mantrou je přitom multifunkčnost, takže i celkem obyčejná lednička či myčka dnes umí věci, které byste do ní na první pohled vůbec neřekli.

 

Když potřebujete zchladit

Ledničky patří rozhodně mezi zařízení, která prošla v posledních letech doslova revolučním vývojem. Důraz je kladen na šetrnost k životnímu prostředí, nové modely se proto vyrábějí v nejúspornější energetické třídě A+++. Kromě toho, že uděláte něco pro přírodu, se ale také můžete těšit na mnohem déle čerstvé potraviny díky speciálnímu dynamickému systému cirkulace chladného vzduchu.

Víc než mikrovlnka

Také mikrovlnné trouby už jsou dnes úplně jinde než jejich předchůdkyně. Zdaleka neslouží jen k ohřívání, ale dá se v nich regulérně vařit a chutná to výborně. Jídlo můžete připravovat na páře, v horkém vzduchu nebo třeba grilovat.

 

Bez myčky už to nejde

Nenávratně pryč jsou i pionýrské časy myček, kdy jste po nich půlku nádobí stejně přemývali ručně a druhou půlku jste tam nesměli dát, neboť by ji myčka zničila. Dnes si sama zvolí program podle množství vloženého nádobí a jeho znečištění, dává pozor na křehké kousky a díky důmyslnému systému trysek snadno umyje opravdu cokoliv.    

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *