Bílé zboží

Tichá kuchyně

A právě myčky zaznamenaly v poslední době pokles hlučnosti jejich provozu. Na trhu lze získat myčky nové řady, které se vyznačují tichým provozem s hlučností pouhých 43 dB a dokonce s hlučností 40 dB, což je hlučnost srovnatelná s hlukem v ložnici uprostřed hluboké noci. V porovnání se standardními myčkami běžně prodávaných, jejichž zvuková hladina se pohybuje okolo 46 dB(A), nabízejí nové myčky významné snížení nežádoucího ruchu.

Tiché umývání nádobí zajišťuje nový odhlučněný motor, který dokáže přizpůsobit rychlost a tlak momentálnímu zašpinění nádobí, zdokonalená akustická izolace a redukce veškerého tření na minimum. O ještě větší celkové snížení zvukového projevu se postará program pro noční chod. Nádobí nastřádané během dne je tedy možné umýt, zatímco všichni členové domácnosti spí, aniž by byli obtěžováni hlukem myčky. Kromě tichého chodu vynikají nové myčky s označením ekonomicky i ekologicky šetrným provozem. Splňují energetickou třídu AAA a spotřeba vody při použití Eco cyklu dosahuje pouhých 14 litrů. Úsporný provoz zajišťuje nový výkonnější motor, trojitý filtr pro zachycování nečistot a přesné mycí trysky.

Pro pohodlnější mytí nádobí a snadnější řízení domácích robotů se výrobci snaží inovovat mycí cykly a programy – lze v nich snadno orientovat díky dobře čitelnému ovládacímu panelu se sadou nových log a ikon.

Myčky

Foto: Ariston

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *