Bydlení čtenářů

Čas dovolených a s tím i hlavní sezona pro zloděje je v plném proudu

Zajistit ochranu svého domova před nevítanými hosty přitom není v dnešní době nijak složité. Kvalitní elektronický bezpečnostní systém zloděje odradí spolehlivěji, než rozsvícená lampička v obýváku a sousedy pravidelně vybíraná dopisní schránka. Součástí systému mohou být magnety na oknech a dveřích, jež zaznamenají jejich otevření. Čidla dále evidující nejen pohyb v místnosti, či na zahradě domu, ale také požár, únik plynu nebo vytopení objektu a nakonec hlasitá siréna, která spustí okamžitě poplach a na zloděje hlasitě upozorní. Sestavu na míru si můžete sami navrhnout zde.

Největší výhodou elektronických bezpečnostních systémů však je to, že s Vámi aktivně komunikují – v okamžiku narušení objektu dostanete vy a Vámi vybrané osoby informaci na mobil v podobě SMS. O vniknutí zlodějů tedy ihned víte. S Webovou samoobsluhou Jablotron můžete celý systém navíc dálkově sledovat i ovládat. Vzdálenost tak není problém!

Možná si říkáte, k čemu Vám to bude platné, když si tou dobou užíváte dovolenou třeba na druhém konci světa? Pokud je Váš systém také napojen na Pult centralizované ochrany, zásahová jednotka střežený objekt ihned zkontroluje a zajistí do příjezdu policie. Vámi domluvená osoba pak zkontrolovaný objekt pomůže do Vašeho návratu z dovolené zajistit. Nestane se Vám tak, že máte vyloupený dům či byt, o nastalé situaci nemáte ani tušení a zloděj mezitím uteče i s Vašimi věcmi hodně daleko.

Neodkládejte zajištění svého domova na poslední chvíli před odjezdem. Společnost Alarmové systémy CZ nabízí kompletní nabídku nejmodernějších zabezpečovacích technologií, ale také pro Vás vyřídí připojení k pultu centralizované ochrany až na 3 měsíce ZDARMA. Rádi pro Vás také zdarma připravíme nabídku a kalkulaci na míru Vašim požadavkům. Neváhejte se na nás obrátit na www.ascz.cz!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *