Bydlení čtenářů

Kouzlo venkova

St. Ives je vesnice v jihozápadní Anglii. Svým charakterem připomíná spíš malebné vísky na jihu Francie, a snad právě proto se stala oblíbenou destinací amatérských fotografů. Její návštěvníci by si rozhodně neměli nechat ujít zdejší Tate Gallery.

VCHODOVÉ dveře do tradičního cihlového stavení, které z obou stran zdobí bíle a růžově kvetoucí hortenzie v terakotových květináčích, dostaly nový světle modrý nátěr. (Barva: The Little Greene)

KOUPELNA vypadá jako ze starých časů. Litinová vana a stěny jsou natřené světlou pískovou barvou, na které bílé zařizovací předměty lépe vyniknou. Tato barva je k dostání v široké škále odstínu. (Foto: The Little Greene)

KOMBINACE světle růžové a béžové barvy vtiskla velkému obývacímu pokoji nádech noblesy a dodala mu zámeckou atmosféru. Na pohovce trůní hedvábné polštářky, podlahu pokrývá koberec z vlny a viskózy. (Foto: Laura Ashley)

PLECHOVÁ konvička nebo další dekorace s motivem ptáčků navodí romantický styl.

CORNWALLSKÝM zahradám se jejich majitelé věnují s láskou a péčí a jsou na ně patřičně hrdí. Na práce s květinami, bylinkami i ovocem se hodí zástěra s kapsičkou. Zdobí ji jemný vzor růžiček a můžete ji klidně nosit i jako domácí šaty. (Ilustracní foto:The British Shop)

Zdroj: Náš útulný byt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *