Bydlení čtenářů

Moderní nábytek, inspirace a trendy pro rok 2014

Jaký druh nábytek se prodává nejvíce?

Obecně nelze říci, který druh je napredávanejší spíše bychom to obměnili, který nábytek se nejčastěji obměňuje. Jsou to 2 druhy nábytek a to manželské postele a jídelní sety. Důvod je jednoduchý nakolik manželské postele je nábytek, ve kterém trávíme až třetinu života a její pohodlnost a atraktivní vzhled je nesmírně důležitý.

Otázka pro vás: Který druh nábytku obměňujete nejčastěji?

 

Jaký je kvalitní nábytek s dlouhou životností?    

Zeptali jsme se v ulicích Prahy až 100 respondentů tuto otázku. Až 83% lidí po chvilce uvažování odpověděli že určitě nábytek z masivu. Takže není o čem pochybovat průměrná životnost nábytku je do 15 let, ale u nábytku, který je vyroben moderními postupy je životnost v průměru 30 a více let.

Zjišťovali jsme u specialisty na masiv, přímo ve vedení firmy Nábytek Mirek, který nábytek by nám doporučovali oni: Naše dlouholeté zkušenosti s výrobou a prodejem nábytku a spolu s více než 10 000 spokojenými klienty v celé EU bychom ho seřadili podle popularity:

  1. Dubový nábytek,
  2. rustikální nábytek,
  3. březový nábytek,
  4. borovicový nábytek

 

Jaké jsou trendy na nábytek na následující roky?

Odpověď plyne už i z posledního příspěvku, stále více lidí staví na kvalitu nábytku z masivu, který je propracovaný do posledních detailů. Tak jako ve všem přicházejí určitě vlny retro opakování.

Do budoucích let se počítá s nárůstem zájmu o nábytku s názvem vintage, který bude doslova kopírovat nábytek z 50. a 60. let tedy jemné oblé tvary, úzké kulaté nohy a vysoký lesk.

 

Otázka pro vás: Co považujete vy za trendy? 

Připraveno ve spolupráci s Nábytek Mirek:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *