Bydlení čtenářů

Myslete na bezpečí své rodiny a majetku včas a ušetříte

Motivy pro lepší zabezpečení domácnosti mohou být různé. Nejčastějším důvodem je obava z vniknutí zlodějů, kdy mají lidé strach o vlastní bezpečí i o cenný majetek, děsí nás možný vznik požáru, povodeň, rodiny seniorů se bojí o své starší příbuzné, kteří žijí sami, a v neposlední řadě může být motivací také výhodnější pojištění domu. Všechny podobné obavy můžete snadno rozptýlit pořízením kvalitního bezpečnostního systému.

Elektronické zabezpečení domu přináší mnoho výhod. Největší předností je to, že s Vámi na rozdíl od bezpečnostních závor či mříží na oknech systém komunikuje. Kvalitní alarm Vás ihned informuje pomocí SMS, že se někdo snaží vniknout do objektu, že vypukl požár, nebo je zaplavený sklep domu. V případě připojení na Pult centralizované ochrany navíc dokáže přivolat pracovníky výjezdové služby, kteří objekt zkontrolují a zajistí místo Vás. Klid tak budete mít i tehdy, když jste na dovolené. Moderní alarmy můžete kontrolovat na dálku pomocí mobilního telefonu i tabletu a je možné s jejich pomocí ovládat domácí spotřebiče, např. si před příjezdem zapnout kotel. Pocit bezpečí alarm poskytuje i v době, kdy jste doma, a to rozdělením na jednotlivé sekce (garáž, přízemí, patro), ovládané nezávisle na sobě.

Je vhodné plánovat zabezpečovací systém do domu již v momentě instalace elektrických rozvodů. Oproti bezdrátové variantě, která bývá instalována až po dokončení stavby, ušetříte finance za nákladné výměny baterií. Snadnější je také přenos dat mezi jednotlivými prvky systému. Proto myslete na montáž zabezpečovacího systému včas! Zajímavou službou je také pronájem alarmu přímo na stavbu, který umožňuje zabezpečit materiál v rozestavěném objektu před zloději, aniž byste si v důsledku prašné stavby poškodili vlastní alarmový systém.

Pakliže máte zájem, neváhejte a kontaktujte nás na www.ascz.cz, rádi vám poradíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *