Bydlení čtenářů

Oranžová má šťávu

Barva zapadajícího slunce, šafránu nebo zralých pomerančů je příjemná, optimistická a zřejmě proto tak oblíbená. Patří mezi teplé odstíny a v oranžovém interiéru míváte opravdu pocit, že je zde teplota o několik stupňů vyšší, než odpovídá skutečnosti. Zdá se být ideální volbou do jídelen, obývacích pokojů nebo obytných kuchyní, často také najde uplatnění v dětském pokoji nebo v ložnici (alespoň na jedné ze stěn). V kombinaci s hnědou působí solidně, se žlutou a červenou vesele, a pokud se nebojíme přidat k ní trochu fuchsiové, může vypadat dokonce i trošičku extravagantně.

Lakovaná kuchyně Aliana se vyrábí s ochrannými kovovými lištami a předními plochami ve vysokém lesku. (Od 350 000 Kč, Nadop)

Barový pult nebo kuchyňský ostrůvek zkuste polepit zajímavě vzorovanou tapetou. Například tato je od firmy Rasch. (Foto: Hornschuch)

Sestava Fantasy značky ZG Mobili umožňuje na poměrně malém prostoru získat místo na učení, ukládání šatstva a spaní pro dvě děti. (111 564 Kč, Abitare)

Na výrazné stěně lépe vyniknou detaily. Otěruvzdorný nátěr Balakryl color je kvalitní a trvanlivý. (Od 179 Kč)

Na širokém francouzském okně můžete kombinovat závěsy Spring s posuvnými japonskými stěnami. (529 Kč, Bonprix)

Tato ložnice působí velmi odlehčeně díky barevnému nábytku, otevřené policové sestavě a několika motýlím samolepkám. (61 704 Kč, Abitare)

Zdroj: Náš útulný byt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *