Bydlení čtenářů

Pocit příjemného domova

 

Úložný prostor s atmosférou
 
Poličky umístěné vedle světelného panelu jsou 2,6 cm silné a můžete je upevnit na zeď libovolně. Jsou k dostání ve dvou hloubkách, třech šířkách, s dýhou nebo barevně natřené. Variabilitu umožňuje také osvětlení. Pokud nestačí nástěnný panel osvětlený zezadu, přijde ke slovu stojací lampa s naklápěcím stínítkem a halogenový lustr nad stolem.
 
  

Světelný panel je dominantou pokoje a zdrojem náladového osvětlení. Různé hloubky osvětlené desky vytvářejí určité optické napětí.

Easy Putz od firmy Knauf lze nanášet na jakýkoli rovný, čistý, suchý a nosný podklad. Nejdříve se stěna natře penetračním uzavírajícím nátěrem a pak přijde na řadu vlastní omítka, která je už připravená k nátěru válečkem a lze ji tónovat barevnými tabletami Compact Color prodávanými v deseti odstínech. Zde jsou použity odstíny pískový a medově žlutý.
 

Pro příležitostné přespání hostů slouží pohovka, kterou lze rozložit na pohodlné lůžko o rozměru 135 x 200 cm. Její variabilita se projevuje i jiným způsobem. Zadní opěrky mohou být umístěny do libovolného místa a povytažením sedadla se dokonce dají přesunout do šikmé relaxační polohy. Kromě toho je můžete úplně sundat a použít jako polštáře na zem.
 
  

Omítku rozmíchejte a přidejte barevné tablety podle požadované sytosti barvy. Důkladně vše zamíchejte, dokud se neztratí poslední barevné šmouhy. Směs nalijte do čisté nádoby. Zabarvení omítky má tu výhodu, že pozdější eventuální poškození nebude téměř vůbec vidět.

Na stěnu oblepenou lepicí páskou naneste válečkem křížem krážem tekutou omítku. Kdo chce, může povrch ještě strukturovat štětcem. Pamatujte na to, že s rozmíchanou omítkou lze pracovat přibližně 20 minut.

 
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *