Bydlení čtenářů

Přestěhujte se do nového! Zajímavé developerské projekty na Praze 5

Lukrativní lokalita na Šafránce


Za poslední léta vyrostlo několik stovek nových bytů v rezidenčním projektu zvaném Šafránka. Jde o celkem 10 zajímavě kaskádovitě řešených bytových domů s výhledem na Prahu. Tvůrci vyzdvihují na tomto projektu možnost klidného bydlení v zeleni – při zachování dobré dostupnosti centra Prahy i veškerého občanského vybavení.

V nabídce jsou byty i řadové domky


Přístavby dalších bytů a řadových domků se protáhly celkem do tří etap. 100% vyprodání všech bytů v prvních dvou etapách během několika měsíců činí z Rezidence Šafránka jeden z nejúspěšnějších developerských projektů v Praze. Zatímco byty se doprodávají už poslední, nyní jsou k dispozici pěkné řadové domky – rovněž s výhledem na Prahu. Cena domku 5+kk se pohybuje kolem 7,5 milionu Kč, dvojdomek 2x 4+kk stojí kolem 12,2 milionu Kč. K dispozici jsou i pěkné stavební pozemky.

Projekt „Nad Motolským hájem“ vstupuje do 2. etapy


Také tento úspěšný projekt přistavuje další byty. Do příštího roku by zde mělo vyrůst dalších 5 bytových domů s celkem 152 novými jednotkami. V druhé etapě je zatím prodaná zhruba třetina bytů. Ze zbytku si mohou zájemci vybírat nové bydlení všech velikostí s prostornými balkony (nebo dokonce vlastní zahrádkou) a pěkným výhledem na 300 m vzdálený Motolský háj. Tento developerský projekt myslí také na děti, a tak bude součástí areálu i nově vzniklé hřiště.

Proč si vybrat bydlení v Motole?


V okolí je vynikající občanská vybavenost i dostatek zeleně. Proto patří tato oblast v rámci nabídky bytů v Praze mezi nejpoptávanější. Nedaleko je také jedna z největších nemocnic ve střední Evropě i známá obora Hvězda nebo park Ladronka. Cesta do centra Prahy odsud trvá maximálně 20 minut a ještě s větším komfortem počítáme po plánovaném protažení trasy metra přímo do Motola.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *