Bydlení čtenářů

Přijďte se inspirovat na největší podzimní veletrh bydlení FOR INTERIOR

Letňanské výstaviště se na čtyři dny promění v místo plné inspirace, které ocení nejen ti, kteří si chtějí nechat poradit se zařizováním vlastního interiéru.

Výstavu FOR INTERIOR doplní navíc další tři souběžně probíhající akce – veletrh dekorací FOR DECOR, veletrh gastronomického vybavení FOR GASTRO & HOTEL, který představí mimo jiné i nábytek a vybavení pro restaurace a hotely, a chybět nebude ani specializovaný veletrh dárkového a reklamního zboží FOR PRESENT. Ten nabídne pestrou nabídku dárků osobního charakteru, exkluzivní manažerské dárky i reklamní a propagační předměty. Všechny tyto veletrhy nabídnou návštěvníkům kompletní a ucelený přehled novinek v úzce souvisejících oblastech.

Na veletrhu FOR INTERIOR bude k vidění především designový, luxusní a stylový nábytek. Své aktuální kolekce zde budou prezentovat firmy Jitona, Jech, Triant, Jelínek, Woodface, DZP, nábytek Rott a desítky dalších. Ti, kteří uvažují o nové kuchyni, by si neměli nechat ujít expozice kuchyňského studia Schmidt, které nabízí luxusní kuchyně a zároveň má největší sortiment kuchyní v Evropě. Svou novou kolekci představí na veletrhu český výrobce zakázkových kuchyní společnost DIZ. Moderní kuchyně vystaví i firmy Sasa interiér, KL Rink, Delso, nebo Alnus, u níž architekti a designéři firmy uplatňují poslední trendy i extravagance funkcionalistických prvků. Na své si přijdou také příznivci kvalitních kuchyňských a domácích potřeb, jelikož zde bude vystavovat výhradní dovozce a prodejce renomovaných značek – Potten & Pannen, která zastupuje světově proslulé firmy jako Zwilling J. A. Henckels, Rosenthal, Christofle, Brita nebo GreenPan. Zajímavá bude i expozice výrobce luxusních koberců Aslantar s.r.o, která své výrobky vytváří ze starých ručně vázaných koberců. Návštěvníci by neměli přehlédnout ani stánek firmy Ermar, jež vyrábí nábytek z jilmového dřeva, které je mořem vyplavené nebo pochází z demontáží přímořských chatrčí, vlnolamů a trupů lodí. Na podzimní výstavě nebudou chybět ani vystavovatelé ze zahraničí. Účast na veletrhu potvrdily například slovenské firmy Meuble, ndh Nábytek, dále němečtí vystavovatelé Albert Ponsel GmbH a Co. Kg Polstermobelfabrik, italský nábytek Martin – home a Fratelli Orofori vyrábějící italské spotřebiče, či maďarská společnost Tilago KFT se zaměřením na sklo a porcelán. Poprvé se veletrhu zúčastní společnost StarDeco, která dováží a prodává designové interiérové doplňky pro náročné zákazníky za dostupné ceny.

Veletrh potěší nejen ty, kteří hledají inspiraci při zařizování svého interiéru, ale i milovníky originálních doplňků. O ty totiž nebude nouze na současně probíhající výstavě FOR DECOR, která nabídne nepřeberné množství novinek a posledních trendů z oblasti designových dekorací, skla, stolování, bytových doplňků a textilu. Výstavu navíc doplní odborná akce Prague Patchwork Meeting Decor. Po celou dobu konání veletrhů budou návštěvníkům k dispozici renomovaní odborníci z řad architektů a designérů, kteří všem zájemcům nabídnou bezplatné poradenství. Nenechte si ujít tuto největší podzimní přehlídku nábytku v České republice za podpory Asociace českého svazu nábytkářů, Slovenského svazu výrobců nábytku i Volného sdružení nábytkářů, tvořenou největšími českými vystavovateli nábytku. Více informací o veletrhu FOR INTERIOR najdete na stránkách www.forinterior.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *