Bydlení čtenářů

Rekonstrukce čtenářů – 1.část!

Paní Brožková se nám svěřila, že uvažovala již o účasti v naší soutěži o nejlepší koupelny portálu oBydleni.cz, nicméně rekonstrukce byla dokončena týden po uzávěrce soutěžících. Do této soutěže se však přihlásila včas a Vy se nyní můžete podívat, jak vše dopadlo.

A co k samotné rekonstrukci paní majitelka říká? „Původní stav koupelny, WC a kuchyně byl žalostný a jejich rekonstrukce nevyhnutelná. Takže jsme se s manželem na tři týdny přestěhovali každý ke svým rodičům a práce mohli začít.
Koupelna byla průchozí z předsíně do kuchyně, WC v horní části nevzhledně protínala větrací šachta a zmenšovalo topení a kuchyň kromě spotřebičů nebyla k použití.
Dveře mezi koupelnou a kuchyní se zazdily, na jejich místo přišlo umyvadlo se skřínkou a galérka, nahoru LUXFERY, které propouštějí světlo z kuchyně (doporučuji, výborná věc). Nové odpady, rozvody vody, elektřiny, nový obklad a vana byly nutností a nemůžu vyslovit než jen spokojenost.
Na WC bylo potřeba odstranit větrací COSI, po úvaze vypouštění stoupaček v domě, nesmyslné a nepoužívané topení, atd. (zkrátka to nebylo jen tak). Obklad jsme zvolili shodný s koupelnou, závěsné WC nám přišlo jako nejlepší varianta.
A nakonec kuchyně, tady byl odstraněn starý obklad i lino a vše až na spotřebiče a některé doplňky kompletně vyměněno“.

Jistě budete díky přiloženým fotografiím souhlasit, že se celá rekonstrukce povedla a paní Brožková vše potvrzuje: „Celou rekonstrukci jsme oslavili pečenou kachnou. To se mi to teď vaří. Je to pro nás úžasný pocit, nové místnosti v bytě si náležitě užíváme“.

Před rekonstrukcí:

Po rekonstrukci:

Další rekonstrukci čtenářů Vám přineseme již příští pondělí!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *