Bytový textil

Červená, bílá a modrá

Zkusme se zamyslet, proč je právě námořnický styl v zarizování takovou stálicí. Jednou z prícin je nejspíš jeho lehkost a uvolněnost, skrývající naši touhu po dobrodružství a připomínající zážitky z dovolené (snad každý z nás si někdy přivezl od moře různé mušle, škeble a pěkně tvarované oblázky). Tento směr v sobe ukrývá i smysl pro romantiku, kterou v tomto případě neruší přílišná zdobnost. Typická je pro něj naopak přímočará jednoduchost. Základ interiéru tvoří bílá nebo mírně vyšisovaná smetanová barva, k níž vybíráme červené, modré a ze všeho nejraději pruhované doplňky. Uplatní se zde různé dřevěné dekorace s motivem lodí, kotev, záchranných kruhů, ryb nebo ráčků. Skvěle k tomuto stylu pasují mísy, svícny či artefakty z naplaveného dřeva.

ACTIVE WHITE je ucelený studentský nábytkový program, který nabízí širokou škálu prvku v aktuálním a zároveň nadčasovém bílém provedení.

BAVLNĚNÝ tmavě modrý dekorační závěs Paloma zdobí kroucená šňůrka a ozdobná kulatá spona.

Roleta s potiskem vodní kapky najde uplatnění zejména v modro-bíle pojaté koupelně

Stylové kuchyni s dřevěným obkladem, který připomíná malebné skandinávské interiéry, dominuje pruhovaná barová stolička.

Zdroj: Náš útulný byt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *