Dekorace

5 tipů, jak originálně skladovat boty, kabelky a kosmetiku

 

Skladovat kosmetiku, boty nebo kabelky nemusíš po krabicích, v šuplících nebo v zavřené skříni. Vystav je a udělej z nich jedinečný a originální bytový doplněk. Je to snadné.

Police na kabelky

Pořiď si menší polici určenou na knihy nebo okrasné květiny a postav ji v ložnici na dobře viditelné místo. Na poličky vystav své kabelky, které budeš mít vždy na očích. Už se nemusíš přehrabovat hromadou kabelek, aby jsi našla tu, kterou potřebuješ. Vše přehledně vystavené.

 

DIY nápady

 

DIY nápady

Skříňka na make-up

Na svůj toaletní stolek si můžeš pořídit malou skříňku s poličkami, do kterých umístíš nezbytnosti, které používáš každý den. Budeš je mít na očích a přitom krásně a přehledně umístěné.

 

DIY nápady

Místo čaje kosmetika

Dřevěný podnos nemusí sloužit jen na snadnější nošení kávy nebo čaje pro hosty. Využít se dá také jako místo pro uskladnění kosmetiky. Takový menší podnos ti moc místa na toaletním stolku nezabere a přitom budeš mít vše nezbytné hezky po ruce.

 

DIY nápady

Žebřík pro boty

Obyčejný dřevěný žebřík a pár dřevěných desek mohou posloužit na výrobu originálního botníku pro tvé boty. Výroba nezabere příliš mnoho času. Výsledek však stojí za to. Boty jsou přehledně umístěny na policích a celý botník vypadá velmi pěkně.

 

DIY nápady

Police pro vše

Máš v ložnici několik volných polic, které měly sloužit na knihy? Využij je pro vystavení svých oblíbených kousků. Stanou se z nich krásné a přitom praktické bytové doplňky.

 

DIY nápady

 

Zdroj fotografií: brit.stfi.re, hauteofftherack.com, instagram.com, deborah-loves.com, fitfabfunmom.com, domino.com, s-media-cache-ak0.pinimg.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *