Dekorace

6 cool inspirací pro každou místnost z nevyužitých žebříků

 

V tomto článku vám přinášíme trochu inspirace pro vaše interiéry.

 

Zapomeňte na nedostatek úložného prostoru nebo předražené regály či skříňky. S našimi tipy si za pár chvil vytvoříte skvělé místo pro uložení bot, kabelek, knih a mnoho dalšího.

 

Nechte se inspirovat!

1. Policový regál

Velice rustikální vzhled dodá každému pokoji tento praktický regál, který je vyrobený z obyčejného žebříku, ke kterému přivrtáte několik dřevěných desek. Vznikne vám tak nejenom originální kousek nábytku, ale také dost nového úložného prostoru, který můžete využít třeba pro knihy.

 

policový regál

2. Cool botník

Početná rodina má jeden velký problém. Má mnoho bot, které je třeba někam uklidit, aby nepřekáželi v předsíni. Co takhle využít žebřík? Botník za pár korun, který má dost místa pro všechny vaše páry bot. Jeho velkou předností je, že máte všechny svoje boty, přehledně umístěné a ihned tak sáhnete po těch pravých.

 

botník z botníku

3. Knihovna nebo regál?

Zaplňte prázdnou stěnu jedinečným regálem, který vdechne vašemu pokoji nový styl.

 

regál z žebříku

4. Levná šatní skříň

Mnoho studentů má problém, že do pronajatých bytů se jen těžko kupuje vhodná šatní skříň. Je třeba myslet prakticky a vybrat takovou, kterou si pak později mohou snadno přestěhovat do nového bytu nebo zpět k rodičům.

šatní skříň z žebříku

Praktickou a levnou šatní skříň můžete vyrobit ze dvou menších žebříků mezi které umístíte tyč a pár poliček pro boty. Navíc si ji můžete natřít libovolnou barvou a uzpůsobit tak celému pokoji.

5. Multifunkční psací stůl

Stejně jako šatní skříň, řeší studenti na vysokých školách také své psací stoly. Stejným způsobem jako skříň můžete vytvořit i psací stůl.

psací stůl z žebříku

Tip! Pokud nemáte zrovna po ruce volné žebříky, nevadí! Vyrobit si takový stůl můžete také pomocí obyčejných desek a latěk.

6. Noční stolek pro všechno

Málo místa na nočním stolku? Nevadí! Zkuste to s nočním stolkem z žebříku. Má dost místa pro umístění poliček, které poslouží pro budík, mobil, knihy, léky i lampičku. Vše co potřebujete budete mít na dosah ruky.

noční stolek z žebříku

Stejným způsobem můžete vytvořit mnoho dalších úložných prostorů, ať už pro vaše pokojové květiny, ručníky, nádobí či dekorace. Propusťte uzdu své fantazie a vykouzlete si originální kousky pro své bydlení.

 

Zdroj fotografií: funkyjunkinteriors.net, tessguinery.co, apairandasparediy.com, vintagerevivals.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *