Dekorace

6 tipů, jak originálně zaplnit prázdné stěny

Jeden přes druhý

Na velkém rámečku několik menších? Velmi originální a zajímavé seskupení. Zde vynikne především originální rozmístění rámečků, než fotografie.

 

dekorace na stěnu z fotografií

Elegantní kompozice

Krásně sladěné jak fotografie tématicky, tak i jejich barvy jsou krásnou ozdobou pro stěnu za pohovkou. Jako celek tvoří nádhernou dekoraci stěny, na kterou je příjemné se podívat.

 

dekorace na stěnu z fotografií

Fotografie na dřevě

Dřevěné desky v různých velikostech, mohou posloužit jako podklad pro přehlídku vašich rodinných fotografií. Skvělá inspirace pro prázdné chodby.

 

dekorace na stěnu z fotografií

Hraje to tu barvami

Nebojte se barev. Rámečky společně nemusí ladit, aby vytvořily elegantní dekoraci na prázdné stěně. Každý rámeček v jiné barvě? Proč ne?

 

dekorace na stěnu z fotografií

Dokonale sladěné

Dva dominantní obrazy ve stejných tonech, které doplníte o polštářky stejného barevného tónu na pohovce budou tvořit krásnou kombinaci na pohled. Vše vypadá, že i ta pohovka je součástí dekorace stěny a to je účel.

 

dekorace na stěnu z fotografií

V industriálním stylu

I rámečky na stěně mohou být v industriálním stylu. Vsaďte na kombinaci několika barev, kterými docílíte jedinečného vzhledu.

 

dekorace na stěnu z fotografií


Zdroj fotografií: achadosdedecoracao.blogspot.cz, aliexpress.com, theeverygirl.com, homebnc.com, revistacasaejardim.globo.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *