Dekorace

Jak vykouzlit v bytě tu pravou letní atmosféru

Vůně je jednou z nejdůležitějších součástí každé domácnosti. Dotváří atmosféru a je jednou z prvních věcí, které člověk zaregistruje, když vejde do bytu či domu. Důležité je však zvolit vůni správně, aby se nestala pro Vás i Vaše návštěvy spíše nepříjemností, než něčím, co má uchvátit a zpříjemnit příchod domů.

Mezi typicky letní vůně patří jednoznačně Citrusová tráva, lehce ovocná, plná síly, energie a vášně, šťavnatá a osvěžující, s lehkým nádechem citronu. Okouzlí zaručeně i Čerstvá levandule – levandulové květy zjemněné jantarem vyvolávající skvělý pocit svobody a krásna či luxusní Granátové jablko kombinující prvky sladkého granátového jablka s nahořklým pomerančem.

Léto perfektně evokuje také Grep – vůně, která nechá proniknout do vaší domácnosti paprsky sicilského slunce, Iris – rafinovaný dotek elegance, vůně plná svěžích a zářivých tónů bergamotu v kombinaci se sladkým pomerančem, jako stvořená pro slunečný den, či typicky letní a horký Kokos a banán. Už víte, po čem bude vonět právě vaše koupelna či obývák?

Kombinací správné vůně a elegantně vypadajícího výrobky z řady bytových parfémů vytvoříte z vašeho bytu místo plné dokonalosti a originality. Vyberte si na www.bytove-parfemy.cz z celé škály jarních a letních vůní Millefiori Milano a Mr & Mrs Fragrance a pro Vás nejatraktivnější design aroma difuzéru či katalytické lampy.

www.bytove-parfemy.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *