Elektronika

Pohodlné praní

V takto velkolepě řešeném prostoru by neměly chybět novinky jako Prêt-à-porter nebo Dressman. Oba pomocníci jsou vhodní do domácností, v nichž je velká spotřeba čistých blúz a košil. Dressmana ocení každý, kdo se nekamarádí se s žehličkou. Zmuchlané sako totiž napaří a usuší, košile vyžehlí během šesti minut.

S prádlem, v němž jste včera povečeřeli v zakouřené restauraci, už nemusíte běhat do čistírny kvůli odstranění zápachu z kouře či přepálených jídel. Prêt-à-porter problém vyřeší! Oblečení se zavěsí do mobilní skříně, kam proudí mírně vlhký teplý vzduch. Nepříjemný pach vyvane a výsledkem je voňavý svrchník zbavený drobných povrchových nečistot.

Technická místnost je rovněž výhodná pro alergiky, přispívá i k udržení čistoty v bytě. Praním, sušením a žehlením se totiž uvolňují textilní částice, které obytné místnosti hodně znečisťují. Pokud máme možnost tyto zdroje nečistot eliminovat, není důvod prát v kuchyni či koupelně, ať už je vaším pomocníkem AEG pračka, Whirpool, Electrolux, Beko pračka či jiní. V té má navíc vyniknout textura dlaždic a obkladů, slouží k relaxaci. Proč by tedy její dominantou měla být právě pračka? Technická místnost v přízemí rodinného domku navíc přispívá k pohodlné manipulaci s čistým i znečistěným prádlem – komu by se chtělo běhat s košem prádla po schodech…

pračky

FOTO SIEMENS, WHIRPOOL

A jak si usnadňujete domácí práce vy? Poraďte ostatním čtenářkám v diskuzi pod článkem!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *