Jak se staví dům

Moderní bytové jádro díky rekonstrukci

 

Jak rekonstrukce probíhá?

Rekonstrukce bytového jádro je vzhledem k systému výstavby panelových domů ještě o něco složitější než běžná rekonstrukce bytu, a proto si na ni ne každá společnosti troufá. Existují však i společnosti, které rekonstrukce bytového jádra běžnou rutinou (pro Prahu a Střední Čechy je to například Fix Servis). Při rekonstrukci bytového jádra je nutné jeho části vybourat a nahradit je novými prvky, aby bytové jádro pokud možno nebylo viditelné.Obrázek 1 Fix Servis se rekonstrukcí bytů v panelových domech nebojí.

Výsledek rekonstrukce

I přes některé komplikace spojené s panelovým bydlením dokáže rekonstrukce bytového jádra udělat doslova divy. Zrekonstruovaný panelový byt může vypadat velmi moderně a být příjemným místem pro odpočinek a rodinou pohodu. Při vhodném výběru stavební firmy je rekonstrukce činěna s maximálním ohledem vůči sousedům (úklidy společných prostor, čas provádění hlučných stavebních prací).

Zároveň je vhodné si uvědomit, že rekonstrukce panelového bytu nejen zpříjemňuje užívání bytu, ale zároveň zvyšuje jeho tržní cenu a dobu jeho možného používání. Proto je s vhodnou stavební společností rekonstrukce bytového jádra investicí, která se rozhodně vyplatí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *