Jak se staví dům

Jak se staví dům: Zařiď dům, prodej ho a vyděláš!

V Jak se staví dům jde o soutěžení tří partnerských párů v zařizování a vybavování interiéru řadového domku. A to už od začátku, v bojových podmínkách! Každý z párů obdrží na dobu čtyř měsíců celkem jeden milion korun, za které může podle vlastního uvážení nakupovat materiály, zařizovací předměty a nábytek, ale i služby odborníků – zedníci, malíři apod., výsledkem však musí být k bydlení připravený dům. Ten pak bude prodán v dražbě a její výsledek teprve určí vítěze soutěže: autory nejvýše vydraženého domu.

Soutěžící páry budou dostávat „úkoly“ pro danou etapu. V průběhu prací mají páry k dispozici osvědčeného designéra z DEKO týmů Jak se staví sen, který může poradit s postupy, výběrem prvků nebo materiálů, a na závěr pak provedení každého „etapového úkolu“ zhodnotí. Přitom radami se mohou, ale i nemusí řídit. Dění v průběhu prací u všech tří soutěžících dvojic, to znamená i reálné dohady uvnitř páru, budou sledovat kamery. Na vlastní webové stránce pořadu se mohou do hry zapojit i diváci – pokud bude někdo z nich mít zájem po skončení dostavby vydražit některý z domů, může tak i přímo ovlivnit jeho podobu…

První díl pořadu Jak se staví dům startuje na TV Prima v neděli 8. března. Které tři dvojice získají šanci zabojovat o výhru a zrealizovat tak svůj sen?

Sledujte pořad Jak se staví dům každou neděli v 18:00 na Primě!

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *