Jak se staví sen

Jak se staví sen: 11. díl II. série

Ale jako prvním se sen o krásnějším bydlení splnil dvěma Blančiným synům, kteří jsou ve věku „puberty“, a vybavení jejich pokojíků potřebám dospívajících mužů nevyhovovalo. Honza měl pokoj stejný, jako před deseti lety, Tomášovi připadl nábytek, který zbyl z původní pracovny. Nábytek dosluhuval, jeho funkční a estetická hodnota byla skoro nulová.

Kluci si své pokoje sice dovybavili po svém – plakáty svých idolů, modely letadýlek, mapami s místy, která jednou chtějí navštívit – ale celkový dojem to příliš nezachránilo.

Proto byla paní Blanka šťastná, že se na ni usmálo štěstí. Vyhrála totiž soutěž s časopisem Právo a mohla se tak proměny v pořadu Jak se staví sen zúčastnit. Kluci dostanou nové pokojíky. Nebude však lehké je dostat z domova na 36 hodin, po které bude rekonstrukce probíhat.

Blanka vymyslela, že se budou měnit koberce, po kterých nikdo nesmí v průběhu výměny šlapat. Kluci tak zmizeli k babičce.

Designéři měli za úkol pokoje prosvětlit, plně funkčně vybavit, ale ne příliš zastavět velkými a hmotnými kusy nábytku.

V pokojích byly vyměněny podlahové krytiny za tvrzené PVC, zdi bylo nutné oškrábat a nově vymalovat, nábytek a zařízení bylo kompletně vyměněno včetně dveří.

Pokoj 1 PŘED

Pokoj 1 PO

Pokoj 2 PŘED

Pokoj 2 PO

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *