Jak se staví sen

Jak se staví sen: Design podle Tommyho Hilfigera

Manželé Höckovi žijí s třemi dcerami v Poděbradech. Chtěli by se pustit do rekonstrukce multifunkční společenské místnosti. Nemají však dostatek odvahy, a proto si na pomoc zavolali odborníky z pořadu Jak se staví sen, aby s nimi své představy o bydlení prokonzultovali. Původní prostor jim totiž nevyhovuje a vzhledem ke svému věku by rádi měli místnost s větším šmrncem a zároveň útulnou atmosférou.

Protože je byt situován do půdní nástavby, má spoustu zkosených zdí, u nichž se těžko umisťuje nábytek, a tím pádem je v něm i málo úložného prostoru. Dalším oříškem je světlo, protože do prostoru celý den svítí slunce, a místnost je tedy až příliš osvětlená. Stávající nábytek je navíc světlý, což utlumení také neprospívá.

Simona Fritz a Zdeněk Němec se chtějí přiklonit ke slavnému stylu Tommyho Hilfigera, známého amerického návrháře, který je tvůrcem varianty červená a modrá + dřevo. Celá koncepce je velmi originální a designéři se chystají podle ní navrhnout i potahy a římské rolety s floristickými vzory.

Jak přijmou majitelé bytu proměnu původního konvenčního stylu za nápadný a barevný? Přeměnu zastaralého bytu společenský prostor pro pětičlennou rodinu mohou diváci sledovat již v pondělí 26. října od 21.20 hod na Primě!

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz.

Na další článek pořadu Jak se staví sen se můžete těšit opět příští týden.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *