Jak se staví sen

Jak se staví sen: Extravagantní garsonka s Dianou Kobzanovou

Helena dokončuje obor počítačová grafika a miluje sport: aerobic, posilovna nebo jízda na snowboardu jí nejsou žádnou neznámou. Právě snowboard a dovolená na horách se stane záminkou pro odlákání Heleny, aby pro ni byla proměněná garsonka skutečným překvapením. Další velkou zálibou Heleny je pražský krysařík Nikita, který je rodinným miláčkem. Právě pro Nikitku by měl být určen psí koutek. A společná láska ke psům se stala pojítkem mezi Helenou a patronkou tohoto dílu, Dianou Kobzanovou. Známá modelka a moderátorka vybere spolu s Heleninou sestrou pelíšek pro psa.

„V bytě o rozměrech 21m2 jsme měli skloubit několik funkcí – spací část, relaxační-obývákovou zónu, pracovní prostor a kuchyňský kout,“ říká o přeměně Marta Eftimovská. „Kuchyně se řešila v nice 1,7 x 2 m, předělávala se tam elektroinstalace a přesouvaly rozvody vody!“ Jenže právě řešení neřešitelných kuchyní je doménou tohoto DEKO týmu, a tak není čeho se obávat. Barva kuchyně – wenghe – je krásně kontrastní k syté růžové, která je spolu s fialovou dominantní barvou v ostatním prostoru. A abychom nezapomněli – do kuchyňského koutu se skutečně podařilo umístit všechny potřebné spotřebiče a díky výklenku pod oknem se krásně zvětšila i pracovní plocha.

Funky a extravagantní vizuální koncept, který designéři zvolili, bude zároveň působit vzdušně, lehce, prostorně a hravě. Pomůže tomu i zrcadlová stěna naproti vchodu do místnosti, sestavená ze zrcadlových čtverců s fasetovým okrajem lepených na koso. „A navíc je krásná,“ směje se Marta Eftimovská.

Pracovalo se s vědomím omezeného času, takže naplno! Proměna je překvapení pro Helenu, ale bude překvapením i pro diváky. Sledujte pořad Jak se staví sen, který je vysílán v novém čase!

Ve čtvrtek 22. ledna ve 21.15 na Primě!

Garsonka PŘED

Garsonka PO

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz

Na další článek pořadu Jak se staví sen se můžete těšit opět příští týden.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *