Jak se staví sen

Jak se staví sen: Jak dodat šťávu zastaralému obýváku

Celá rodina Veverkových z Pardubic už delší dobu sní o zcela novém obývacím pokoji, ale první krok k tomu učinila až starší dcera Anna, která ji do pořadu Jak se staví sen přihlásila. Domek, v němž všichni žijí, postavil tatínek Tomáš svépomocí na počátku 90. let a to je na interiérovém vybavení bohužel pořád znát. Jak na nemoderní prvky budou reagovat naši designéři? A jak mohou nabourat stereotypní přístup k dekoracím, které už 20 let nejsou v kurzu?

Veverkovi procházejí velkými změnami také v osobním životě, protože po nešťastné havárii se Tomáš ocitl ve špatném zdravotním stavu a vzniklé problémy ho stále neopouštějí. V současné době tedy čeká na invalidní důchod, a břímě uživit rodinu tudíž padlo na jeho ženu Annu. O důvod víc, proč se přihlásit do show, která plní sny o bydlení, a doufat už jen v dobré výsledky…

I když má celá rodina v požadavcích na nový design obýváku v podstatě jasno a vyhrává u nich celkové ladění do stylu zemí Mexika či Maroka, na naše interiérové kouzelníky, designéry Simonu Fritz a Zdeňka Němce, bude čekat hned zpočátku nelehký úkol. Jak totiž vnést do místnosti současné trendy a zároveň nechat některé zastaralé prvky, na nichž lpí tatínek? Jak se vyřeší tento spor? Kdo by měl ustoupit a proč?

Jak se podaří stavebnímu a designérskému Prima týmu oživit stávající interiér, u něhož se nebudou měnit jinak žádné dispozice, a zda je vhodné kombinovat staré s novým – to vše sledujte v pondělí 7. září od 21.20 na Primě!

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz.

Na další článek pořadu Jak se staví sen se můžete těšit opět příští týden.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *