Jak se staví sen

Jak se staví sen: Ložnice s náladou dalekých zemí

Při změně zadaného prostoru je potřeba se vypořádat hned s několika problémy:

 

1. Ložnice je otočená na sever, tudíž je poměrně chladná, nejde sem téměř sluníčko ani v letních měsících. Protože je rodina zcestovalá, pokusíme se tuto nevýhodu vyřešit kompletním hřejivým designem „s vůní” dálek.

 

2. Stávající prostor má sice krásnou novou podlahu, kterou jistě ponecháme, ale je holá, neútulná a postrádá jakoukoliv intimitu, která k ložnicím patří. To se budeme snažit napravit zvolením už samotného materiálu. Vybrána bude: dubová koloniální postel s nebesy, materiály napodobující pravou krokodýlí kůži nebo starožitná dekorativní grafika.

 

3. Ložnička je poměrně malá a na patnácti metrech čtverečních nesmíme prostor zastavět přílišným penzem nábytku, proto budeme muset využít nejdražší variantu – nábytek na míru. Aby prostor nebyl přehlcen nábytkem, zvolili jsme designové čiré, plastové noční stolky s komfortní odkládací plochou, stejně tak i stolek ke křesílku bude ze stejného materiálu.

 

Vzhůru do cestovatelských snů!

Témata dílu: dekorativní grafika v interiéru a zdravé a praktické spaní, kde jinde než v ložnici. Znáte fabiónové lišty?

VIP: své hnízdečko nám představí mezosopranistka Andrea Kalivodová

Nenechte si ujít další díl nové série „Jak se staví sen“ již v neděli 31. března od 18.00 hod na Prima family!

 

Fotografie před:

 

 

 

Fotografie po:

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *