Jak se staví sen

Jak se staví sen: Luxusní studentské bydlení

Kristýna Seidlová se před několika měsíci vrátila z Kanady a po přijetí na Filozofickou fakultu se rozhodla přestěhovat z rodného Turnova do pražského bytu, který má od babičky. Ten je ale bohužel v dost dezolátním stavu. „Koupelnu i kuchyň můžu drhnout, jak dlouho chci, ale stejně vypadají, jako by se o ně nikdo dvacet let nestaral,“ komentuje situaci Kristýna.

Nejmladší zařízení bytu je z osmdesátých let a obklady v koupelně pamatují dokonce léta sedmdesátá. Aby byl byt pro studentku ideální, bude třeba pracovat víc než obvykle. Navíc má Kristýna ve svých požadavcích jasno – nechce žádnou neútulnou modernu. Podpoří designéři její lásku k retrostylu? A lze vůbec retro vkusně zkombinovat s nejmodernější technikou?

Kromě Kristýny se v bytě vyskytuje ještě jeden nájemník, a to neposedná fretka Chita. Prozatím sídlila v kuchyni, kde si postupně prokousávala svůj dosavadní přístřešek. Designérům se ale zvíře v kuchyni nebude z hygienických důvodů vůbec milé. Jaké alternativní bydlení s nádechem opravdové přírody nakonec pro divokého tvora vymyslí?

Proměnu desítky let starého bytu v luxusní retrosídlo pro studentku sledujte již v pondělí 24. května od 21.20 na Primě!

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz.

Další článek pořadu Jak se staví sen uveřejníme opět příští týden.

Přinášíme Vám online videa pořadu Jak se staví sen!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *