Jak se staví sen

Jak se staví sen: Modulová kuchyně pro sportovní rodinu

Rodina je plná sportovních nadšenců, žije výlety na kole, tenisem a lyžováním. Miluje však i dobré jídlo a pití či posezení u kvalitního vína. Stávající kuchyňská linka však majitelům neposkytuje dostatečný komfort pro přípravu gastronomických pochoutek, a proto si paní Denisa vyžádala radu od týmu splněných snů. Do jaké kreace se tentokrát pustí profesionálové David Machač a Tomáš Marx?

Badalovi jsou velice společenští a mají často návštěvy. Při nich je však bohužel hostitelka často izolovaná v samostatné místnosti kuchyně. Proto se majitelé rozhodli obětovat sousední ložnici, aby designéři pořadu Jak se staví sen zkusili oba prostory propojit a vytvořit jeden vzdušný.

Designéři se tentokrát rozhodnou pro modulovou kuchyňskou linku. Vhodným rozvržením modulů a s použitím upravených detailů lze totiž docílit skvělého výsledku za nízkou cenu. Co si však pod pojmem modul představit? A co vše dnes výrobci nabízejí?

Nenechte si ujít vznik kuchyně pro aktivní a společenskou rodinu již v sobotu 19. listopadu od 18.00 v pořadu Jak se staví sen!

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz.

Další článek pořadu Jak se staví sen uveřejníme opět příští týden.

Přečtěte si další velmi podobné články na webu obydleni.cz:

Jak vybrat kuchyň pro malou nebo velkou rodinu? Záleží na barvě i na šuplících
Kuchyně pro pány
Zelená kuchyně pro příznivce bio stylu
Jak se staví sen: Božská kuchyně pro hlavu rodiny
Jak se staví sen: Multifunkční kuchyně pro tři generace

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *