Jak se staví sen

Jak se staví sen: O pár let mladší obývák

Vyzkoušet nové designérské duo se poštěstí Tereze Vlachové a Rudolfu Ježoviczovi z Prahy, kteří touží po proměně obývacího pokoje. Za pár měsíců se v něm totiž bude prohánět další člen rodiny, a tak vlastně odstraňují nedostatky za pět minut dvanáct. Co je podle technického odborníka v místnosti nejzoufalejší?

Praskliny ve stropě, nerovnosti a cákance. Tentokrát je nutné začít doslova od podlahy a předělat úplně všechno. Nebo snad dokážou designéři využít v mladistvém interiéru starý nábytek po prarodičích? Jak se dá při rekonstrukci ušetřit využitím původního vybavení nebo návštěvou bazaru?

Špatně umístěná sedačka uprostřed místnosti má už ledacos za sebou, a tak na ni majitelé hodili přehoz, aby se nemuseli stydět. Dostane i tento kus nábytku od Pavla Cejnara nemilosrdnou nálepku „ZABAVENO“, nebo ho designéři přeci jen zachrání?

V původním interiéru je nevhodně vyřešena také jídelní zóna. Člověk má pocit, jako by seděl odstrčeně v koutě. Jakým originálním způsobem se designérům podaří místnost opticky zvětšit?

Fandit mladému páru majitelů, ale i novým designérům pořadu Jak se staví sen mohou diváci již v pondělí 26. dubna od 21.20 na Primě!

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz.

Další článek pořadu Jak se staví sen uveřejníme opět příští týden.

Přinášíme Vám online videa pořadu Jak se staví sen!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *