Jak se staví sen

Jak se staví sen: Podkrovní byt pro maminku

Paní Kašparovou již brzy opustí všichni členové rodiny. Chystají se totiž do vlastního. V domě, kde momentálně žije šest lidí a pes, se tak uvolní prostor v podkrovním bytě, který by si zasloužil celkovou rekonstrukci. Vyhoví designéři přání paní Kašparové a vytvoří nový interiér v přírodním a útulném duchu?

Dnes to v obývacím pokoji v podkroví vypadá jako v mnohých českých domácnostech. Čas se zde zastavil zhruba před třiceti lety. Kusy rozebrané obývací stěny a k tomu naprosto nevyhovující pohovka, která nabízí spíše nepohodlí, příjemný dojem rozhodně nepodpoří.

Strmé schody vedoucí do ložnice nemají ani základní zábradlí, a tak jsou nejen nehezké, ale i nebezpečné. Trnem v oku je také obrovský trám na zemi, který musí paní Kašparová neustále překračovat. Jak si s těmito nedostatky pomocí jednoduchého triku poradí nová designérská dvojice?

Jaké barvy zvolit pro útulný dojem hřejivého domova? A podle čeho vybírat dřevěnou podlahu?

Nezapomeneme ani na návštěvu celebrity. Tentokrát se podíváme k Tomáši Krejčířovi a ke Světlaně Nálepkové. Jakými krásnými kousky v domácnosti se mohou tito herci pochlubit?

Proměnu podkrovního bytu pro maminku mohou diváci sledovat již v sobotu 4. září od 18.00 na Primě!

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz.

Další článek pořadu Jak se staví sen uveřejníme opět příští týden.

Přinášíme Vám online videa pořadu Jak se staví sen!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *