Jak se staví sen

Jak se staví sen: Tentokrát dřevostavba s Bárou Štěpánovou!

Manželé Dagmar a Jan Hanušovi bydlí v nájemním bytě (120 m² na Praze 2), ale nájem se v posledních letech vyšplhal na částku, kterou už nejsou schopní platit. Otec Jan se těší – za 7 let jde do důchodu – na bydlení na venkově. Rád se totiž hrabe v hlíně, stará se o zahradu, ale také kutí a rád fotografuje přírodu. To matka Dagmar je uzavřenější a přesídlení pro ni bude asi těžší – přijde o přátelské vazby, které si v okolí svého bytu vytvořila. Zato nikdy neměla vlastní novou kuchyň; to je její velký, až dosud nesplněný sen!

Naštěstí manželé Hanušovi dobře vychovali svoje tři děti; dvě z nich jsou sice ještě bez vlastního výdělku, ale i tak se starají – a tak přišli Dana (24) s Janem (21) na skvělý nápad a ten jim vyšel: starosti o to, jak vybavit centrální místnost v malé dřevostavbě tak, aby mohla sloužit jako obývací prostor i jako kuchyně, mají teď designéři Anna Lacová a Tomáš Marx! Co se po nich chtělo? Vybudovat moderní kuchyň se všemi spotřebiči, které si dnes žena může přát, a vytvoření jídelní i obývací části s nápaditými zákryty pro trávení volného času. A navrch zkombinovat moderní podlahy s kamennou dlažbou.

Šťastná byla i volba patronky – herečka Bára Štěpánová nejenže vyřeší akutní problém s kuchyní, ale pozve nás i diváky k sobě domů.

Podívejte se ve čtvrtek 19. února ve 21.15 na Primě, jak se designérům podaří splnit sny o krásném bydlení.

PŘED

PO

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz

Další článek o tom, co Vás čeká v další proměně pořadu Jak se staví sen uveřejníme opět příští týden.

Pokud máte otázky, které se týkají některé proměny nebo byste potřebovali nějakou radu týkající se zařizování interiéru apod., napište nám do diskuze. Na vybrané otázky budou odpovídat designéři pořadu Jak se staví sen. Odpovědi si poté budete moci přečíst v článku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *