Jak se staví sen

Jak se staví sen: Starý dům v novém kabátu

Martina je momentálně na mateřské, jinak pracovala jako administrativní pracovnice. V Chrástu nad Sázavou původně bydlet nechtěla, ale když ji před 16 lety Miloš požádal o ruku, začali si tady své hnízdečko budovat a nakonec zůstali v patře domu. Miloš 37 pracuje jako řidič. Narodil se v Benešově, kde do svatby také bydlel. Ve svém volném čase je nejčastěji s rodinou, je to pečlivý táta dvou dětí, kterým se plně věnuje. Domek se oba snaží zvelebovat vlastními silami a okolo domu je práce stále dost. Záleží to samozřejmě na financích, které ale musejí hlavně vystačit na děti, cestování a výlety, které rodinka miluje. V baráčku bydlí s rodiči, kteří rádi hospodaří na své rozlehlé zahradě, mají zde spoustu zeleniny, ovoce i květin, nechybějí ani slepice, králíci a dědovi papoušci.

V domě je stále co předělávat a renovovat, a proto Martina napsala do pořadníku zájemců na přestavbu v reality show Jak se staví sen. Ani teď tomu nemůže uvěřit, že byli vybráni a čeká je nová kuchyně i ložnice z rukou designérů Ladislava Rendla a Kamily Douděrové. Na ně dnes čeká vyřešení a přestavění kuchyně a ložnice. Protože je dům opravdu starý, bude potřeba srovnat jak křivé a popraskané zdi i stropy, tak nerovné podlahy. Také zařízení kuchyně je nevyhovující, není tu skoro žádný úložný prostor a spotřebiče mají svá nejlepší léta již dávno za sebou. Ložnice si říká hlavně o novou podlahu. Z hlediska designu jsou obě místnosti nesourodé a to bude potřeba také změnit.

Jak se tahle proměna podaří a zda budou obyvatelé domku s jejím výsledkem spokojení, můžete sledovat již v sobotu 20. srpna od 18.00 hod. na Primě!

Více informací naleznete na stránkách www.iprima.cz.

Další článek pořadu Jak se staví sen uveřejníme opět příští týden.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *