Jak se staví sen

Ložnice a pracovna k 33. výročí sňatku

Naše proměna se uskuteční v panelovém domě. Bude se jednat o proměnu stávající ložnice a pracovny. Podlaha v těchto dvou pokojích je nerovná, schovaná pod kobercem. Elektrovývody jsou nedostačující pro moderní bydlení a zásuvky a vypínače zastaralé. Do ložnice je vtěsnána přistavěná šatna, která je postavena ze sádrokartonu a zbytečně zabírá místo. Postel je tak umístěna v rohu, což není úplně ideální. Na stěnách ložnice je nemoderní tapeta a postel už také zažila své. Pracovna je udělána z bývalého dětského pokoje v podstatě beze změny. Je potřeba taktéž udělat nové zásuvky a definitivně změnit styl.

Ložnice = skladiště

Interiér ložnice působí velmi chudým dojmem. Stará tapeta, nefunkčně postavená postel, tudíž jeden do ní musí přelézat přes druhého, sdk šatna, která ubírá prostor, vše dokresleno otřesnou tapetou. Původní sdk šatnu tedy vybouráme a budeme se snažit funkci úložných prostor přesunout do pracovny. Celkově se budeme snažit o stylově čisté řešení ložnice s úplně novým designem, aby se zde lépe spalo.

Pracovna – každý pes jiná ves

Na stávající pracovně je vidět bazarový přístup ke kombinaci nábytku. Každá skříň je jiná – co život dal. Byla-li ložnice skladiště na oblečení, pracovna je odkladištěm nesourodého nábytku. To se budeme snažit vyřešit, aby výsledný dojem byl ryze „pánský”, s akcentem na koníčky majitele: fanoušek skupiny Metallica, motorkář.

Ložnice pro maminku, pracovna pro tatínka, ale hezky a z gruntu odznova.

Témata dílu: cihly do interiéru a domácí akvária

VIP: designér Radovan Mačák

Nenechte si ujít další díl nové série „Jak se staví sen“ již v neděli 28. dubna od 18.00 na Prima family!

Pred:

Po:

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *