Koupelny a toalety

Bydlení tipu luxusního loftu je nyní dostupné

Striktně hranaté vnější linie jsou zjemněny vnitřním detailně promyšleným zaoblením – tak by se dala charakterizovat žhavá novinka italských designérů, kterou se inspirovala daná série koupelnové keramiky. Samo slůvko CENTO znamená italsky sto a právě sto důvodů Vás přesvědčí, se do této nové kolekce doslova zamilovat. Italský design vždy patřil k těm nejlepším a tak není pochyb, že se jedná o řadu sanitární keramiky, která uchvátí svým provedením ihned na první pohled.

Bydlení v loftu je příjemné tím, že otevřený prostor neubírá člověku pocit volnosti a proto si toto bydlení získává v poslední době čím dál více příznivců. Těm, kdo si touží vytvořit ze svého domova loftové bydlení přijde vhod právě rozmanitá nabídka řady CENTO, která je doslova stvořená k tomuto typu interiéru. Stačí jen vybourat pár příček a vybrat vhodnou sanitární keramiku a vysněné bydlení je na dosah. Novinky řady CENTO doslova vybízejí k umístění ve volném prostoru, vyzařují otevřenost, harmonii a svým designem dokonale dotvoří každý interiér, který přeměníte v loft. Ať bude Vaše pojetí nového domova v moderním či retro duchu, tak CENTO Vás rozhodně nezklame.

Inteligentní a vysoce atraktivní kolekce disponuje širokou škálou rozměrů a velikostí a tudíž se dá přizpůsobit jakékoli velikosti interiéru. Lze vybírat z umyvadel od šíře 45 cm, ale také i prostorné 120 cm široké, či rovnou úchvatné 140 centimetrové dvojumyvadlo. Záleží už jen na Vašich představách a celkovém prostorovém uspořádání. CENTO posouvá svou precizností a dokonalostí hranice běžné sanitární keramiky na post designového skvostu, který zaplní Váš domov dokonalým a nepostradatelným vybavením pro Váš pohodlný život plný harmonie.

Více informace, katalog zdarma a seznam prodejců po celé ČR na www.SAPHO.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *