Koupelny a toalety

Hravá a barevná koupelna

Přitom není třeba měnit hned obklady a veškeré zařizovací předměty, ale třeba jen umyvadlo. Z dílny špičkového výrobce sanitární keramiky, Villeroy&Boch právě vycházejí barevná umyvadla neobvyklých tvarů, která se postarají o dobrou náladu a pohodu. Co je zvláštního na této keramice? Vyznačuje se tím, že je dvoubarevná nebo doplněná hravým dekorem. Z vnější strany je prostá bílá; teprve pohled dovnitř odhaluje barevné potěšení. Povzbuzující krémově žlutá nebo osvěžující zelená, umyvadlo s dekorem veselé slunečnice nebo uklidňujícími vlnkami?

Anebo snad hebce (mazlivá) růžová pro pohlazení na duši? Série umyvadel pomůže přivést do vaší koupelny více moderního designu a individuality ve spojitosti s elegancí a útulností. Kolekce se rozvíjí v barevnosti a kombinovatelnosti nových tvarů, už se nejedná pouze o kruhové linie, ale do hry vstupuje čtverec, obdélník, trojúhelník a elipsa. Hodí se jak do moderních koupelen, tak do interiérů ve venkovském či přírodním stylu. Umyvadla je možné zapustit shora, zabudovat zdola a postavit na desku. Nabízejí se tak nepřeberné možnosti celkového vzhledu i funkčnosti koupelny.

Série Loop & Friends je velmi atraktivní možností pro menší byty, díky svému puristickému a modernímu stylu opticky prozáří i menší prostory. Umyvadla jsou na trhu ve čtyřech velikostech a pěti tvarech, lze je zapustit shora, zabudovat zdola a postavit na desku. Nabízí tak nepřeberné možnosti interiérového designu. Výrazné barvy jsou stejně módní jako pastelové. Umyvadla Colorline jsou barevně důrazná, aniž by byla vtíravě pestrá. Jsou vkusná a stylová, nesnaží se dominovat. Colorline je součástí obsáhlého barevného konceptu, který vedle keramiky zahrnuje rovněž obklady a dlažby, koupelnový nábytek a doplňky.

Foto Villeroy&Boch

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *