Koupelny a toalety

Masáž doma ve vaně

Nabídka výrobců je skutečně široká, každý si může vybrat podle vlastních potřeb a požadavků. Volit můžeme ze systémů s vodními nebo vzduchovými tryskami, popřípadě systém kombinovaný. Díky snadnému ovládání elektronickým ovladačem nastavíme nejen intenzitu masáže, ale můžeme dokonce nastavit délku koupele, načasovat její jednotlivé cykly, které se pak automaticky přepínají. Masážní přístroje jsou samozřejmě různorodé, nejedná se jen o vany.

Jsme-li zastánci opravdového přepychu, můžeme zvolit systém osazený podvodním halogenovým osvětlením a neváháme koupel doplnit ještě puštěním relaxační hudby. A potom už necháme jen pracovat techniku, desítky podvodních trysek se postarají o naši pohodu, uvolní napjaté tělo a navodí pocit uvolnění.

Ani zbytečného hluku při vychutnávání si koupele se bát nemusíme, motory nové generace jsou skutečně tiché a svým chodem průběh koupele neruší. A údržba? Hydromasážní vany jsou opatřeny samočisticím systémem, který teplým vzduchem profoukne trysky, vyžene zbylé kapky vody a udržuje tak rozvody čisté pro příští užívání.

Zdroj, foto Gustavsberg

Přečtěte si další zajímavé články na téma koupelny a toalety

Prohlédněte si související katalogy

Prohlédněte si fotografie koupelen a toalet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *