Koupelny a toalety

Netradiční tipy na dárky pod stromeček

Dárky z nutnosti jsou většinou praktické. Tak co si vzít tento nápad za vlastní a soustředit se na praktické dárky, navíc netradiční, které mohou udělat radost celé rodině? A až přijde Mikuláš, zůstane vám spousta času jen na to, co je třeba udělat na poslední chvíli. Porozhlédněte se po bytě a možná zjistíte, že již dlouhou dobu plánujete něco vylepšit. RAVAK pro vás připravil několik neotřelých a praktických dárků pro vaši koupelnu, které budou dělat radost i dlouho po skončení svátků:

1/ Vanová zástěna

Otravuje vás neustále představa, že po sprchování ve vaně anebo po koupání dětí musí někdo stále tu podlahu vytírat? Překvapte své nejbližší a předveďte jim „novou“ koupelnu. Děti vás budou milovat, protože vodní hry a cákání budou dovoleny. Vybrat si můžete podle vašich představ a finančních možností z několika typů vanových zástěn od jednodílných po pětidílné, s výplní z umělé hmoty nebo bezpečnostního skla, s dekorem nebo bez něj. Snadno se montují i do již hotové koupelny. Když se nekoupete, můžete je složit ke zdi, takže nezabírají prakticky žádné místo. Radost z koupele tak vydrží i dlouho po Vánocích.

2/ RAVAK Safe Electronic

Další z tipů, který přinese radost celé rodině, je jednoduchý systém bezpečného a dálkově ovládaného rádia a světel do koupelny. Svoji oblíbenou skladbu nebo zprávy si tak můžete užít i při sprchování či koupání, čištění zubů či ranním líčení. A navíc novinka: vaši stanici vám už nikdo z rodiny nepřeladí. Uložte si ji jednoduše do paměti. Koupelna se rázem stane praktickou a veselou. Systém RAVAK Compact 1 Memory obsahuje centrální a bodové světlo, rádio s reproduktorem a dálkové ovládání. Světla i rádio s možností uložení až tří stanic do paměti můžete ovládat třeba přímo z vany a bez obav i mokrou rukou. Jednotlivé prvky sestavy mají elegantní a jednotný design. Systém RAVAK Living 1 Memory je rozšířenou variantou pro koupelny se sádrokartonovým podhledem. K nákupu systému RAVAK Compact 1 Memory nebo RAVAK Living 1 Memory nyní dostanete jako bonus druhý ovladač bez paměti zdarma! Tato mimořádná nabídka platí do konce letošního roku.

3/ Sedátka OVO

Praktickým a finančně nenáročným dárkem do sprchových koutů jsou moderní a praktická sedátka OVO. Mají ergonomický tvar, jsou vyrobena z hygienicky nezávadných materiálů, jsou omyvatelná a hlavně sklopná, takže ve složeném stavu nezabírají ve sprchovacím prostoru prakticky žádné místo. Nosnost sedátek je garantována do 150 kg. Umožní dokonalou relaxaci při sprchování. Balancování na jedné noze a další akrobatické kousky při mytí nebo holení nohou budou minulostí. Vybírat můžete z několika druhů tvarově, barevně a materiálově odlišných sedátek.

4/ Soli a pěny do koupele

Přísady do koupele patří k tradičním dárkům. Koupelnové soli RAVAK se skládají z granulované přírodní soli, mýdlových konfet a hydratační přísady v podobě kaviáru, a proto nevysušují kůži, ale hydratují ji, provoní koupel a mají i mycí účinky. Zrnka soli jsou zhruba čtyřikrát menší než u běžných koupelových solí. Nemají ostré hrany a snadněji se rozpouští. Na rozdíl od jiných solí proto nepoškrábou povrch akrylátu.

Pěny nabízíme s přísadou Aloe nebo Silk (hedvábí). Pěna Aloe obsahuje antiperle napuštěné výtažky rostlin Aloe Vera, které se ve vodě snadno rozpouštějí a léčivě působí na lidskou kůži i na její drobná poranění. Pěna Silk s výtažky z hedvábí zase učiní pokožku jemnou, voňavou a hedvábně vláčnou.

Možná si řeknete, že jsme to pojali vskutku netradičně. Všichni ale víme, že do každé domácnosti se hodí vybavení, které život usnadní a zpříjemní. Mezi místa, kde relaxujeme a čerpáme energii, rozhodně patří i koupelna. Tak proč to nezkusit zrovna letos o Vánocích?

Zdroj a foto: Ravak a.s., www.ravak.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *