Koupelny a toalety

Pod sprchu jistým krokem

Nejnovější výrobky však už spojují estetické kvality s ergonomickým komfortem. Sprchové kouty nevypadají pouze jako pevný blok v koupelně. Mohou být vyrovnané s podlahou, bez rámu a mohou být vybaveny průhlednými kyvadlovými dveřmi. Pro mnoho spotřebitelů je dnes sprcha středobodem koupelny a primární zařízení používané k umývání, osvěžení a regeneraci. Například extra mělká sprchovací vanička Squaro s integrovaným sifonem je vyrobena z protiskluzného materiálu, díky kterému mohla být výška sprchovací vany snížena až o 20 procent na pouhých 10 cm.

Tato nová metoda umožňuje jednoduchou instalaci v rovině s podlahou a garantuje tak naprosto komfortní přístup do sprchy pro zdravé i handicapované, navíc se vyznačuje optimální vodotěsností. Jelikož nejsou k instalaci potřeba žádné další díly, nevzrůstají tudíž náklady za doplňkový materiál.
Dobrým tipem je spojení nízké vaničky s kyvadlovými dveřmi z bezpečnostního skla, které usnadňují vyrovnaný vchod vstup i výstup ze sprchy a zároveň dávají koupelně přehledný charakter. Tyto dveře se dají odklonit dovnitř či ven o 180 stupňů, díky čemuž si může uživatel sám určit hranice sprchového koutu.

Foto Villeroy & Boch

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *