Koupelny a toalety

SAPHO EGO | Dopřejte mu eleganci: I muži mají svá práva.

Dokonalá hygiena intimních partií je zdraví prospěšná a dá se tak předejít spoustě nepříjemných nemocí. Jednou z takových základních samozřejmostí dnešní doby je bidet, který slouží k intimní hygieně nejen mužské populace.

Bidet si prostě muži v každé koupelně zaslouží a naší povinností je jim jejich potřebu či přání splnit. Začněme tedy hned.

Při pohledu na bidety série EGO je jasné, že se nejedná o obyčejnou sanitární keramiku, která by měla interiér koupelny designově pokazit. Naopak si lze vybrat celou originální toaletní sadu – bidet, umyvadlo, a WC mísu stejných křivek. A výsledek? Vaše koupelna se změní v naprosto dokonalou se znaky ušlechtilosti, maximální hygieny a ucelenosti v souladu s představami moderního interiéru. Řada EGO není obyčejná sanitární keramika, ale nadstandardní vybavení koupelny s nadčasovou elegancí, které Vás přesvědčí nejen svou kvalitou a propracovaným designem.

Víte, odkud pochází slovo bidet a jak vypadaly první bidety? Původ tohoto slova najdeme ve francouzštině, ale první zmínky o tomto zařízení jsou z Anglie. Bidet tehdy představoval porcelánovou mísu vestavěnou do dřevěné skříňky, která měla své místo v ložnici. Zřejmě kvůli zachování intimity a pohodlí uživatelů. Dnes je tomu trochu jinak. Bidety se umísťují výhradně do koupelnových a WC prostor. Dříve byl tento hygienický doplněk vymožeností pouze vyšších kruhů. Dnes už jej nacházíme v skoro každé domácnosti.

Do naší země se bidety rozšířily poměrně nedávno a jejich obliba stále stoupá. A proč ne. Vždyť čistota je půl zdraví! To už dnes chápou i muži.

Celý sortiment si prohlédněte na www.sapho.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *