Koupelny a toalety

Veletrh Cersai

Krátce o veletrhu

Výstavní akce o koupelnách a všem, co do ni patří, se konala v Boloni již po 29. Tentokrát se jí účastnilo 965 firem z 31 zemí. Počet návštěvníků byl letos rekordní, převýšil 113 tisíc.

 

ABSOLUTNÍM atypem se stala umyvadla, klozety a bidety ve tvaru basketbalových či fotbalových míčů. Vyrábí je Meridiana.

VISION, takový název nesou volně stojící umyvadla, která prezentovala na výstavě společnost Rapsel. Tyto prosvícené modely jsou vyrobeny ze speciálního materiálu.

 

BAREVNÁ sanita nebo bílé typy s výraznou kresbou se na trhu stále více prosazují. Na stánku spolecnosti Bmood jsme mohli obdivovat mnoho variant. Netradiíní byla například černá umyvadla s červenou konturou.

 

 

LUXUSNÍ obklady značky Atlas Concord se také předvedly v plné kráse.

JEDNÍM z nejzajímavejších stánku z hlediska konstrukce se mohla pochlubit keramická Novoceram. Pohledovým plochám dominovala červená a dekor dřeva, nechyběly ani rostliny.

 

DESIGNOVOU záležitostí jsou výrobky značky Branchetti, které evokují lehce avantgardní styl. Snoubí se na nich čisté linie s detaily à la Glamour.

 

 

NA VÝSTAVNÍ ploše spolecnosti FAP Ceramiche bylo k vidění mnoho kójí s perfektně zařízenými koupelnami.

NĚKOLIK společností, jako například Tesco, představilo koupací vany určené predevším pro seniory a handicapované osoby. Tyto typy se vyznačují velmi jednoduchým vstupem a výstupem.

Zdroj: Náš útulný byt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *