Koupelny a toalety

Zdraví v koupelně

Tyto vnější proměny zároveň nesmějí oslabovat její původní poslání, naopak by měly umožňovat zvyšování její funkčnosti a pocitu bezpečí v průběhu jejího užívání. Dnešní umyvadla, WC mísy či bidety tak kromě příjemného estetického dojmu dokáží poskytnout také pocit bezpečí a maximální hygieničnost. Sem patří také nová řada výrobků Kerasan z nabídky společnosti Sapho koupelny. Sedátka jejích WC mís obsahují novou technologii s názvem Polygiene, která zamezuje šíření nakažlivých bakterií a virů.

Nabídkou technologie Polygiene u nových produktových řad Take Five a Bang se společnost Sapho vydala na cestu ochrany zdraví v koupelně i mimo ni. Jedná se o antibakteriální úpravu, která prostřednictvím přísad stříbra vylučuje látky, zamezující šíření bakterií a virů – z nejznámějších například sarsu či salmonelózy. V současné době, kdy obavy vyvolává existence stále nových a neznámých nemocí, je využití technologií typu Polygiene vítané a přínosné.

Obě produktové řady zahrnují klozet i bidet ve stejném designovém provedení. Jejich tradiční umístění vedle sebe tedy nenarušuje pohledové vyznění prostoru, ve kterém jsou instalovány. Další předností z hlediska hygieny je jejich zavěšení na stěně koupelny, bez kontaktu s podlahou. Tím je zajištěna snadnější údržba okolního prostoru a čistota v celé koupelně.

V sortimentu společnosti Sapho můžete nalézt také skleněná umyvadla Regatza a Krzemien. Tato umyvadla jsou vyrobena z tvrzeného skla, jehož povrchová úprava s obsahem teflonu odpuzuje vodu, redukuje vznik vodního kamene a především zamezuje usazování prachu a nečistot. Dosahuje se tím stále čistého povrchu umyvadla, prostého jakýchkoli částic, které by měly vliv na zhoršení stavu hygieny v koupelně.

Obdobný účinek přináší také povrch keramických umyvadel, WC mís i bidetů výrobkové řady Traccia a Panorama. Díky speciální glazuře Ceramagic, vyvinuté podrobným technologickým výzkumem v oblasti chemie, jsou udržovány stále hladké, lesklé a čisté po dlouhou dobu.
Kombinací účelného, zároveň neobvyklého designu a zdravotní funkce umyvadel, je dosaženo ideálního propojení čistoty a hygieničnosti s příjemným vzhledem, které zajišťují dobrý pocit při užívání koupelny.

Více informací nejen o těchto produktech naleznete na www.sapho.cz.

Kompletní katalog firmy SAPHO si prohlédněte ZDE!.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *