Krby a vytápění

Jaké trendy čekají krby v roce 2018?

Dobové nebo moderní

Některé domy mají kvalitní původní krby, které by bylo škoda přestavovat jen kvůli módě. Navíc vintage a rustikální styl je stále in. Stačí jen malá renovace nebo obklad a máte krb jako nový. Aby byl zachován původní ráz, poraďte se s odborníkem. Některé materiály mohou být velice citlivé na nešetrné čištění a bylo by škoda je takto poničit. Nehledejte ve zlatých stránkách a poptejte svého odborníka moderně přes internet prostřednictvím poptávkového systému.

Trend krbů na míru

Nové krby v roce 2018 budou ve znamení kovu a zajímavých tvarů. Pokud chcete něco netradičního a unikátního, oslovte výrobce krbů z vašeho okolí. Mohou vám postavit vybavení, jaké potřebujete, podle preferovaného materiálu a rozměrů pokoje. Navíc navrhnou cenu přímo na míru a nemusíte se obávat zbytečně vysokých, nepředpokládaných výdajů.

Kde seženu odborníky

Ať už se rozhodnete pro renovaci starého nebo stavbu nového krbu, pomůže vám Poptávej.cz. Na těchto stránkách se setkávají poptávky zákazníků a nabídky řemeslníků a firem. Stačí vám jen tři minuty na vyplnění poptávkového formuláře, kde vyplníte i lokalitu. Brzy budou své nabídky posílat do vašeho emailu včetně cenové nabídky. Na vás bude už jen si vybrat tu nejlepší a dohodnout.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *