Kuchyně

HETTICH: Zásuvkový program InnoTech

Je to poněkud paradoxní přístup, protože o spokojenosti uživatele musí rozhodovat zejména praktické využití nábytku – způsob konstrukce a použití kvalitních prvků nábytkového kování. Skříňky a zásuvky patří k nejvíce zatěžovaným dílům, proto je komfort při opakovaném používání nesmírně důležitý. Snadné otevření, plynulý a hladký pohyb, tiché zavírání s tlumením a jednoduchá variabilita organizačních prvků pro členění úložného prostoru jsou základem dlouholetého spokojeného využití nábytku.

Trendem poslední doby je řešení úložného prostoru zásuvkami. Nejde ale o módní výstřelek. Výrobci nábytkového kování přizpůsobili svou nabídku požadavkům zákazníků a začali nabízet zdokonalené systémy zásuvek. Společnost HETTICH nezůstává v tomto úsilí stranou. Zásuvkový program InnoTech představuje moderní variabilní koncept, který náročným zákazníkům poskytuje možnost individuálního návrhu zásuvek při vysokém provozním komfortu. InnoTech nabízí promyšlené detaily v různých cenových relacích podle způsobu provedení a konstrukčních nároků.

Zásuvkový program InnoTech dokonale zvládne velké zatížení a řadou doplňků nabízí i jedinečný design, velký úložný prostor a komfort obsluhy pro mnoho aplikací v interiéru

Program InnoTech nabízí stavebnicovou koncepci, která umožňuje sestavovat zásuvky nejen ve dvanácti standardizovaných šířkách korpusů od 275 do 1200 mm, ale také prakticky pro libovolnou šířku, dále v sedmi standardních délkách od 260 do 620 mm a čtyřech konfiguracích – s boky zásuvky výšky 54 mm, s boky zásuvky výšky 70 mm, s relingem výšky 144 mm a s relingem výšky 176 mm.

Jedinečná řešení úložného prostoru jsou jen malou ukázkou flexibility systému, čítajícího přes 80 variant uložení.

PROPRACOVANÁ MONTÁŽ
Zásuvkový koncept InnoTech je uživatelsky přehledný pro zákazníky stejně jako výrobce nábytku. Společnost HETTICH věnuje podpoře svých výrobků silnou informační podporu pro zákazníky, ale také řemeslníky. Zatímco zákazníkovi jsou předkládány spíše vzhledové varianty a konstrukční možnosti z hlediska uživatele, nábytkářům a truhlářům je věnována výrazná podpora odborná.

Výsuvy Quadro s tlumením Silent System zavírají zásuvky měkce a tiše.

Nástavce DesignSide umožňují ladit provedení boků zásuvky podle vzhledu korpusu

O kvalitě programu InnoTech se může přesvědčit každý – stačí k tomu krátké seznámení s produkty HETTICH u některého z prodejců nábytkového kování, výrobců nábytku nebo ve vybraných kuchyňských a koupelnových studiích.

HETTICH ČR, k.s.
Jihlavská 3
591 01 Žďár nad Sázavou
www.hettich.cz

Tel.: 566 692 111
Fax: 566 692 131
Mail: hettich@hettich.sk

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *